Tikriausiai kiekviena šeima turi visoms kartoms žinomą istoriją, kurią išgirdę dar kartą įvertiname, kokia brangi mums yra laisvė. Gal tėvai yra pasakoję apie tai, kaip dalyvavo mitinge prieš sovietinę valdžią ar stovėjo Baltijos kelyje, gal seneliai dalijosi skaudžiais prisiminimais apie Sibirą ir tėvynės ilgesį? Tai istorijos, kurias verta užrašyti ir perduoti kartu su laisve branginti kitiems. Pasidalinkite savąja!

Dviems iš jūsų padovanosime po 2 bilietus į filmą „Emilija iš Laisvės alėjos“! Jūsų istorijų laukiame iki vasario 19 d.!

„Emilija iš Laisvės alėjos“ – tai įtempto siužeto drama apie kovą už laisvę sovietinės priespaudos prislėgtoje Lietuvoje – visuomenėje, kur sotesnis gyvenimas atrodo vertingesnis nei garbė, sąžinė ir žmogiškumas.

Konkurso taisyklės:

1. Konkursas vyksta iki vasario 19 d. – iki šios dienos galima siųsti tekstus, kurie portale gali būti publikuojami ir vėliau;

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojai/-os renkami/-os redakcijos ir bus skelbiami vasario 20 d. iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas ar nugalėtoja bus skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.;

4. Konkurso prizas – dviem žmonėms – po 2 bilietus į filmą „Emilija iš Laisvės alėjos“;

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis DELFI savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)