Tai prasidėjo kaip tarnybinis romanas. Mama su draugu kartu dirbo. Juos skiria 17 metų.

Jiedu jau ketverius metus kartu. Mano reakcija į jų draugystę buvo priešiška, ne todėl, kad buvo amžiaus skirtumas, o todėl, kad galbūt gavau mažiau dėmesio iš mamos. Labai pykau, kad visi nuopelnai buvo skiriami jaunesniajam draugui, kuris yra visai svetimas.

Aš kaip dukra nejaučiu to amžiaus skirtumo, nes šiuo metu mes esame lyg draugai. Gaunu iš jo labai daug patarimų, palaikymo.

Kai visi sužinojo apie jų santykius, buvo labai daug piktų replikų, kad susidėjo su vaiku, kaip taip galima, sakė, kad ilgai jiedu kartu nebus. Man taip pat kai kurie žmonės norėdavo „įkasti“, bet tiesiog pastatėme visus į vietą.

Mano manymu, į vyresnį vyrą ir jauną moterį žiūrima ne taip piktai kaip į vyresnę moterį ir jauną vyrą. Galbūt žmonės nėra pratę toleruoti kiekvieno asmeninio gyvenimo. Todėl ir kyla diskusijos dėl amžiaus skirtumo. Žmonės patys nėra laimingi šeimoje, belieka tik išsilieti ir smerkti kitus.

Nemanau, kad amžius yra kliūtis mylėti ir būti mylimam. Mano nuomone, žmogus pradeda gyventi iš naujo, pajunta, kas yra tikra laimė ir susigrąžina prarastus metus su netinkamu žmogumi.

Kritiką priimu su šypsena, todėl visiems atsakau, kad kiekvienam vaikui linkėčiau, kad jų mamos surastų tokius jaunus, rūpestingus ir supratingus vyrus!

Mielos moterys, jei taip nutiko, kad jūsų gyvenime atsirado jaunas vyras, nedvejokit ir negalvokit, ką pasakys kiti. Nereikia slėpti, kaip tik kalbėkit apie tai viešai. Jūs tik įrodote, kad galite sužavėti jaunesnį vyrą, tokį, kokio pavydėtų visos. Meskit šalin stereotipus apie amžiaus skirtumą ir būkit laimingos! Žydėkit iš naujo! Juokitės! Mylėkit! Gimdykit vaikus! Nes drąsiai mamos draugą galėčiau vadinti tėčiu, nepaisant to, kad mus skiria 7 metai...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę apie amžiaus skirtumą poroje? Pasidalyti savo patirtimi? Rašykite mums el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Amžius“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)