Bobas yra drąsus ir labai draugiškas katinėlis, tiek žmonėms, tiek kitiems katinams. Pamatęs žmogų, dar gyvendamas po balkonu, bėgdavo prie kiekvieno, vos tik kas pašaukdavo. Jam labai pasisekė, kad jį vienąkart pašaukė geri žmonės, kuriems širdis neleido katinėlio palikti gatvėje.

Dabar Bobas karaliauja namie, dalindamasis savo meile, murkimu ir pūkuotu pilvuku. Taip, taip – tai katinas, kuriam galima glostyti pilvą! Retai pasitaikanti ir labai vertinga proga!

Bobas yra labai draugiškas, žaismingas, guvus, mėgstantis išdaigas kaip ir visi mažyliai. Aleksandras net siūlė jį Taisonu praminti, nes vos tik pamatęs žaisliuką, puola jį energingai savo švelniom letenėlėm talžyti. Bobas draugauja su kitais katinais. Parsinešus namo, vos po 5 min. su draugų senbūviu katinu jau smalsiai pažindinosi, o draugystei užsimegzti prireikė vos valandėlės.

Bobas – pūkuotas kaip debesėlis, o jo ūsai ir antakiai verti nuostabos ir susižavėjimo. Bobas yra apie 3 mėn. amžiaus, jam jau duota vaistų nuo parazitų, jis iš karto mokėjo naudotis dėžute ir labai puikiai žino, kas yra šaldytuvas, kas rodo, kad Bobas dalį savo vaikystės yra praleidęs namie.

Kodėl ir kaip jis atsidūrė gatvėje, niekas nežino ir, ko gero, nesužinos. Gal per daug išdaigų iškrėtė, o gal tiesiog buvo paskutinis nepadovanotas vados jauniklis, gal buvo kažkam netikėta ir nereikalinga dovana. Šią padėti pabandykime ištaisyti visi kartu ir raskime Bobui ilgalaikius namus, kuriuose jis būtų be galo mylimas ir lepinamas, kaip nusipelnė. O jis jus taip pat mylės ir lepins, tik gal savaip. Susisiekti dėl katinėlio galite rašydami el.p. ausra.rekasiute@gmail.com (Vilnius).