DELFI skaitytojas KET pažeidėjus dar gegužę užfiksavo centrinėse sostinės gatvėse – Pylimo g. ir Žygimantų g.

Pirmajame, anksčiausiai, apie 16:30 val. darytame vaizdo įraše matyti, kaip Žygimantų g. dvigubą liniją, važiuodamas į priešingą eismo juostą kerta „Volkswagen Passat“ automobilis, prieš nosį užlįsdamas gatvės vaizdą filmuojančiam DELFI skaitytojui.

Kitame vaizdo įraše, jau Pylimo g., kitas „Volkswagen-Golf“ vairuotojas juosta, kuria gali sukti tik į kairę, matyt, norėdamas išvengti kitoje juostoje susidariusios spūsties, nuvažiuoja tiesiai.

Trečiame vaizdo įraše matyti, kaip toje pačioje Pylimo g., „Renault“ automobilio vairuotojas pralekia pro gatvę, degant raudonam šviesoforo signalui.

Primename, kad DELFI kviečia skaitytojus ir toliau fotografuoti KET pažeidėjus, neleistinose vietose pastatytus automobilius ar kitaip chuliganiškai keliuose besielgiančius vairuotojus, o nuotraukas siųsti redakcijai baudoskvitas@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)