„Apsaugok mus nuo tokių „bulkų“ vairuotojų, ne vien BMW „pavairuoja“, – feisbuke piktinosi jis, pasidalinęs įrašu, kuriame užfiksuota lekianti „Audi“.

Vaizdo įrašo autorius Tadas pasakojo vairuotojo daromus pažeidimus nufilmavęs balandžio 13 d., apie 12 val., važiuodamas nuo Dubijos g. iki senojo viaduko Šiauliuose. Trumpame filmuke matyti, kaip „Audi“ vairuotojas lenkia antrąja juosta važiuojančius automobilius, kirsdamas dvigubą liniją, tada persirikiuoja į pirmąją juostą, iš kurios vėl važiuoja į antrąją. Toks „nardymas“ paprastai laikomas chuliganišku vairavimu.

Primename, kad DELFI kviečia skaitytojus fotografuoti KET pažeidėjus, neleistinose vietose pastatytus automobilius ar kitaip chuliganiškai keliuose besielgiančius vairuotojus, o nuotraukas siųsti redakcijai baudoskvitas@delfi.lt.

O gal norite pasidalyti mintimis apie vairavimo kultūrą ar bėdas, su kuriomis Liertuvos vairuotojai susiduria kelyje? Rašykite el.p. pilieciai@delfi.lt!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)