„VŠĮ „Sostinės renginiai“ kovo 2 dieną pranešė, kad Jose Carrero koncertas neįvyks, o pinigai bus gražinti per 5 darbo dienas nuo bilietų atsiuntimo. Kovo 8 dieną persiunčiau el. bilietus nurodytu el. paštu, gavau patvirtinimą, tačiau iki šiol pinigų niekas negrąžino. Kovo 17 ir 30 dienomis teiravausi įmonės, kada bus grąžinti pinigai, tačiau šiandien ir vėl sulaukiau atsakymo: „Ačiū už kantrybę, pinigai grąžinami pagal eiliškumą ir bus grąžinti artimiausiu metu“.

Paprašius įvardinti, ką jie turi minty sakydami „artimiausiu metu“, sulaukiau atsakymo, kad per 10 darbo dienų.

Gal vis tik viešumas įpareigotų įstaiga atsiskaityti su savo klientais ir įvykdyti įsipareigojimus?“, – piktinosi Justina.

VŠĮ „Sostinės renginiai“ atstovė Paulina DELFI informavo, kad pirmieji grąžinimai buvo vykdomi nuo vasario 17 d. iki kovo 8 d. buvo grąžinta 100 proc. visiems, kurie kreipėsi.

„Antrasis grąžinimas prasidėjo nuo kovo 11 d. ir daugiau nei 80 proc. jau yra grąžinta. Grąžinimo procedūra prasideda, kai gauname skanuotus klientų bilietus, kurių yra beveik 4000 vnt. ir banko sąskaitas.

Kiekvienas bilietas ir jo ID yra tikrinami, sumuojama galutinė grąžintina suma, įskaitant paslaugų mokesčius ir suformuojamas apmokėjimo sąrašas. Procesas užtrunka, pertikrinant dubliuotus bilietus, nes turime daug atvejų, kada klientas gavo bilietą dovanų ir dėl grąžinimų kreipiasi abu. Taip pat tokia situacija susidarė ir su kai kurių įmonių dovanotais bilietais.

Kitas didelis trukdis yra neteisingai nurodyti klientų sąskaitų numeriai arba kai klientai prašo pervesti kito žmogaus pavarde ir reikia visus tikrinti, susisiekti asmeniškai bei laukti atsakymų.

Kita situacija su kuria susidūrėme – klientai, kurie siunčia ID numerius ir bilietus, kurie sutampa su kvietimų ID.

Kiekvieną dieną yra vykdomi grąžinimai ir mes taip pat norime kuo greičiau šią varginančią procedūrą pabaigti“, – sakė renginio organizatorių atstovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)