Labai įdomu, kaip tokiems talento nestokojantiems vairuotojams yra išduodama teisė vairuoti, jei net tinkamai pastatyti automobilio nemoka? Šio vyriškio ar moters vairuojama „Audi“ yra atsirėmusi į manąjį „VW Passat“ numerių rėmelį.Vairuotojo savininkui, matyt, toks automobilio statymo būdas yra priimtinas, kad šitaip paliko savąjį automobilį.

Esu pasipiktinusi ne tik tuo, kad „Audi“ yra atsirėmusi į mano automobilį, bet ir dėl to, kad vos galėjau išvažiuoti iš tos vietos, kur stovėjo mano automobilis. Jei už manęs nebūtų buvusio tarpelio nuo mano automobilio iki kito, ko gero, nebūčiau galėjusi išvažiuoti.
Kieno toji „Audi“, nežinau, bet tikriausiai ne mano kaimynas ar kaimynė, nes niekad šio automobilio savo kieme nesu mačiusi, todėl negalėjau nueiti ir pasakyti, kad patrauktų savo automobilį ir „atsiklijuotų“ nuo manojo. Galbūt šis vairuotojas, statydamas savo automobilį, prie visų šitaip prisispaudžia ir „užlipa“? Nesuprantu, vietos maža, neva kokios problemos? Svarbiausia, kad sau nuo priešais esančio automobilio vietos pasiliko daug, kad dar daugiau nei pusę automobilio tilptų.

Esu šokiruota mūsų vairuotojų vairavimo/ automobilių statymo įgūdžiais. Nemoki vairuot – nevairuok. Viskas vyko Fabijoniškėse.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Gal ir jums teko užfiksuoti panašių situacijų? O gal norite atsiųsti savo nuomonę ar patirtį? Jos laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt.