Ilgai galvojau, ar parašyt ir savo nuomonę, nes daugelis tai gali palaikyti pasiaiškinimu. Bet neturiu nei kam aiškinti, nei dėl ko aiškintis. Parašyti nusprendžiau labiau dėl to, kad toji pasimatymo mergina, romantikos persmelktom smegenim (įžeisti nenoriu, bet po „pasimatymo“ pavadinau ją Romantike ir suvokiau, kad man romantika nepatinka, nebent minimali), suvoktų, kad nei pažiūrėjusi į nuotrauką pažinčių svetainėj, nei pamačiusi mane pirmą kartą gyvenime ir praleidusi su manim lygiai 5 minutes tikrai manęs nepažino ir nė nenutuokia, ką aš veikiu gyvenime, kuo domiuosi ir kad galiu mylėti.

Pirmiausia tai norėčiau trumpai papasakoti apie save. Mano vardas išties yra Tomas. Ir net amžius pažinčių svetainėje nurodytas tikras. Nors Romantikė nusprendė, kad magistro laipsnio aš tikrai nevertas, vis dėlto aš jį turiu. Neseniai baigiau treniravimo sistemų magistro studijas Lietuvos sporto universitete. Ir kitaip nei didžioji dalis baigusių „prestižines“ verslo, teisės ir pan. magistrantūros studijas, aš dirbu pagal savo specialybę ir net mėgstu savo darbą (taip, Romantike! O ką tu veiksi su savo teisės magistro diplomu? Sėdėsi sekretorės kėdėje?).

Labiausiai nustebino Romantikės sapalionės apie mano verslo veiklą. Akivaizdu, arba visai manęs nesiklausė, arba turi fantaziją. Turiu Tave (Romantike) nuvilti, tačiau bemsų iš Vokietijos nevarau ir spoilerių jiems nekabinu. Bet savo verslą turiu – prekiauju sporto prekėmis profesionaliems sportininkams. Taip pat sporto klube dirbu treneriu. O mano gyvenimas – bušido. Sportuoju, treniruoju ir pats dalyvauju varžybose (seniai per neatsargumą treniruočių metu praradau dantį, bet turiu auksinį, kuris „sužavėjo“ Romantikę ir sudarė įspūdį apie mane ir mano gyvenimą. Vienas dantis (juokiausi balsu apie tai skaitydamas).

O dabar – apie „pasimatymą“ su Romantike. Pirmiausia, tai labai atsiprašau, kad neatėjau su kostiumu. Bet turiu Tave nuvilti – kostiumą turiu, net ne vieną. Bet pasakykite Jūs man, kodėl į susitikimą su nepažįstama mergina, kažkur mieste, eilinės dienos vakarą turėčiau eiti su kostiumu?

Manau, Tau pažinčių svetainėje prie nuotraukos tikrai vertėtų prisirašyti „domina tik kostiumuoti“. Sportas – mano gyvenimas, darbas, gyvenimo būdas. Nematau nieko blogo dėvėti sportinį kostiumą, juo labiau laisvalaikio metu. O man susitikimas su nepažįstama, nematyta mergina ir yra būtent laisvalaikis, pramoga.

Pripažįstu vieną dalyką – nuotrauka pažinčių svetainėje tikrai ne mano. Bet ar aš vienintelis toks? Šimtai, tūkstančiai ten užsiregistravusių deda ne savo nuotraukas. Romantike, jei vadovausiesi vien nuotraukom, taip ir liksi ašarotu veidu žiūrėti pro savo „nuomojamo butuko langą“. Atsirink žmogų pagal bendrus interesus, o ne nuotrauką! Jei būtum tai padariusi, gal negąsdintų nei mano „treningai“, nei auksinis dantis, ir negaišintum abiems mums laiko. Ateičiai žinok, kad geros nuomonės apie merginą toks paviršutiniškumas neprideda.

Anksčiau pažinčių svetainėse lankydavausi gana dažnai ir įsitikinau, kad visos tos sportiškos gražuolės blondinės su gražiom nuotraukomis pažinčių svetainėse yra prostitutės arba kekšės, atsiduodančios kiekvienam. Man tokių nereikia. Aš tiesiog noriu sutikti merginą su tokiais pat interesais, kuriai ne išvaizdos trūkumai svarbiausia. Mėnesiais susirašinėti pažinčių svetainėse ir galiausiai nusivilti neturiu laiko, kadangi intensyviai sportuoju ir daug dirbu.

Kažkada pas draugus buvau susitikęs su kita mergina, bet bent jau kartu papramogavome, nuėjome į kiną ir bušido varžybas. Gaila bet ji su tėvais išvažiavo į Norvegiją. Internete tokių daugiau nesutikau, visoms nerūpi mano interesai.

Pabaigai: aš puikiai žinau, kokios merginos man reikia, bet esu visiškai nusivylęs pažinčių svetainėmis. Labai noriu sutikti tuos pačius interesus kaip mano turinčią merginą – mėgstančią sportą, sporto renginius. Kur man tokią rasti? Svajoju, kad per bušido varžybas kada nors sėdėsiu šalia sportiškos panelės, kuri eitų drauge žiūrėti varžybų, o ne rašytų verksmingas žinutes. O gal ji pati mane suras.

O dar žinau ir kokios tikrai nereikia. Manęs visai nežavi romantikės, žiūrinčios pro savo langelį ir laukiančios princo, kostiumuoto ir su byrančiais eurais, ir gaištančios laiką pažinčių svetainėse. Jau geriau eisiu į varžybas vienas ir svajosiu, kad šalia manęs sėdės ta man skirta panelė.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!