Išdavikams nėra nieko švento?

Perskaičius kai kurių DELFI komentatorių papasakotas istorijas gali pasirodyti, jog tiems, kurie nusprendė artimą žmogų išduoti su kitu, nėra nieko švento. Nors tokios drastiškos situacijos, kaip buvo rašyta DELFI tekste – kai nėščia žmona buvo išduota vyro toje pačioje lovoje jai miegant – papasakota nebuvo, komentatoriai atskleidė, kad neištikimas partneris gali išduoti ir tuoj po vestuvių, ar moteriai laukiantis.

„Maniškis mane išdavė praėjus pusei metų po vestuvių... Dabar valkiojimasis su draugeliais po barus ir rujojimas jam tapo norma. Šiemet mes 10 metų kaip vedę... Gal nesąmoningai, bet savo šlykščiu elgesiu jis tikslą pasiekė. Nemyliu jo ir kai tik gausiu progą, pabėgsiu, niekas nesulaikys“, – sakė skaitytoja „Kira“.

Kita skaitytoja išdavystę patyrė besilaukdama – tiesa, sako, kad skolinga neliko.

„Išties esu dėkinga vyrui dėl jo neištikimybės (apie tai sužinojau būdama nėščia). Nėra nieko saldžiau už kerštą. Turėjau puikių meilužių ilgus metus. Patenkinau visas savo seksualines fantazijas ir poreikius. Nesigailiu“, – rašė „Sena našle“ pasivadinusi komentatorė.

Su meilužiais galima sutarti

Tiesa, pasitaiko ir tokių, kurie su artimo žmogaus neištikimybe sugeba susitaikyti. Komentatorė Saulė pasakojo pažįstanti moterį, kuri nesibodi bendrauti su buvusia vyro meiluže.

„Ne visiems ta neištikimybė yra baisi. Pažįstu vieną moterį, kuri su vyro meiluže kuo puikiausiai draugauja, nors žino viską, kas buvo, meilužė pati prisipažino. Tuo metu kvėpėjo skyrybomis, bet moteris apsisprendė dėl kažkokių priežasčių, nepaliko to vyro, nors jis jos net neatsiprašė, nesiteisino ir net neprašė jo nepalikti. Buvo metas, kai su meiluže ji nebendravo, praėjo kiek laiko ir jos vėl draugės, kartu švenčia, šypsosi lyg niekur nieko... Va šito aš niekada nesuprasiu, kaip galima taip negerbti savęs“, – rašė komentatorė Saulė.

Tuo metu kitoje aprašytoje istorijoje skyrybas inicijavo būtent neištikimas vyras, nenorėjęs klausytis žmogaus ultimatumų jos neišduoti. Pasak skaitytojo, tai jam į gerą neišėjo.

„Išdavystė visada turi dideles pasekmes. Mano pažįstamas žmogus mėgo pasukti į kairę, nors turėjo už save geresnę, protingesnę žmoną. O viskas baigėsi tuo, kad žmonai „nuklydimai“ įgrįso, pasakė „taškas“. Iš „didelės sau meilės“ ir ambicijų pats padavė (pareiškimą – DELFI) skyryboms. O dabar, praėjus porai metų, virkauja: atsikando moteriškių draugystės, pamatė, kas yra kas, sėdi ir šiuo metu serga depresija, mat dabar jau ir amžius nebe tas, ir buvusioji net nebekreipia dėmėsio...“, – apie nemalonias neištikimybės pasekmes pasakojo skaitytojas.

Save dabar jau pensininkė vadinanti komentatorė Zylė pasakojo, kad ji pažinojusi vieną vyrą, kuris išdavystės, jei apie ją nesužino žmona, net nelaikė didele bėda.

„Nuotykio pradžia: 49 m. vyras panoro pasukt į šoną ir tvirtino, kad jei jis pats nepasakys žmonai, tai ji nieko nesužinos. Patariau kreiptis pas seksologą ir abiems stengtis pagerint seksualinius santykius savo šeimoje. Neįtikinau. Nemanau, kad sužinosiu nuotykių, kuriems pasiryžęs, baigtį, bet būtų įdomu. Sužinos žmona,ar ne? Palinkėjau sėkmės... (...) Jei vyras apsisprendė,nesustabdysi jau...“, – pasakojo komentatorė.

Išdavė žmona

Nors didžioji dalis pasipasakojusių buvusios moterys, vienas komentatorių rašė, kad nereiktų galvoti, kad neištikimi yra tik vyrai. Jis pats patyrė žmonos išdavystę.

„(...) Moterys nė kiek ne geresnės, skirtumas tik tas, jog jos daug gudresnės ir daug geriau moka slėpti savo ėjimus į kairę negu vyrai. Po santuokos buvau ištikimas savo žmonai 20 metų, kol ji pradėjo grįžti namo paryčiais, klausiama sakydavo „buvo daug darbo“. O paskui atsitiktinai pamačiau ją besibučiuojančią autobusų stotelėje su svetimu vyru.

Paklausta prisipažino, kad jau dvejus metus išdavinėja mane, namo grįžta tik pas savo vaikus. Ne mažesnio gudrumo yra ir kitos moterys. Ne veltui filmą pavadino „Moterys meluoja geriau“. Mūsų santuoka išliko, bet pasitikėjimo ir laimės nebėra, juo labiau, kad žmona nebekenčia manęs už tai, kad „sugrioviau jos laimę“, – rašė skaitytojas.

Esate patyrę neištikimybę? Žinote, ką reiškia išduoti mylimą žmogų? Galbūt nutuokiate apie artimo žmogaus neištikimybę, bet bijote likti vienas ir nesiskiriate? Prašome Jūsų – pasidalinkite patirtimi, patarkite tiems, kurie susidūrė su mylimo žmogaus išdavyste, pamokykite tuos, kurie patys turi meilužį ar meilužę.

Prašome Jūsų – papasakokite savo patirtį ir patarkite, kaip elgtis tokioje nemalonioje situacijoje. Laukiame Jūsų minčių ir istorijų el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kitas“ iki kovo 23 d. Vienam skaitytojui skirsime prizą – „Įdomiausios kelionės po Lietuvą“

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (414)