Tobulos, didžiulės geltonos akys, ausys įdomioms formos, kiek į priekį palinkusios, mažutė, smulkutė, atrodo kaip paaugliukė. Nežinome, kokio tiksliai Diona amžiaus, tačiau pagal dantis katytei tikrai ne daugiau 2 metų. Tvarkinga, neišranki maistui, labai gera.

Dioną kartu su trimis jos mažyliais iš namų išmetė šeimininkai. Trumpai priminsime šią istoriją.

Mūsų organizacija dirba be patalpų, t.y. be stacionarios prieglaudos. Vieną ankstyvą šeštadienį į savanorės tėvų namus (šiuo adresu oficialiai registruota organizacijos būveinė) pasibeldė vyras su mažamete dukra. Mergaitė ant rankų laikė katę, o vyras dėžutę su „slaptu“ turiniu. „Va, imkit 20 lt, atvežėm priduoti katę“.

Kol savanorės mama bandė aiškinti, kad čia ne prieglauda ir reikia skambinti organizacijos numeriais, vyras murmėjo, kad rado katę šiukšlių konteinery ir priekaištavo, „negi ją nunešt atgal į šiukšles pasodinti“. Mikliai sėdo į liftą, mergaitei liepė: „paleisk iš rankų Mašką“ ir nuvažiavo žemyn. Katė - sau, dėžė - sau. Taip šeimyna atsidūrė po „mūsų sparnu“.

Šiandien kačiukai jau padovanoti, naujų namų vis dar ieško ir mamytė Diona. Kviečiame susipažinti! Diona Vilniuje, esant būtinybei, bandytume ieškoti transporto ir į kitus miestus.

Mūsų kontaktai – tel. 8 689 73782, 8 615 58898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Prašome skambinti darbo dienomis nuo 10.00 iki 19.00 val.

Savaitgaliais prašome rašyti išsamią sms žinutę arba elektroninį laišką. Savanoris, kai tik galės, su Jumis susisieks. Dėkojame už supratingumą. Draugaukime ir socialiniame tinkle.