Katyčių šerėjų teigimu, namo gyventojai tokiam prieglobsčiui pakantūs, nes kelios moterys savanoriškai palaiko rūsyje idealią tvarką, todėl niekam netenka kęsti nei šiukšlių, nei smarvės. Tačiau čia gyvena kita bėda - beveik visos ten besiglaudžiančios katės nesterilizuotos. Tiesa, moterys vis perka ir su maistu joms duoda tablečių nuo rujos, tačiau šie du sergantys mažyliai akivaizdus pavyzdys, kad „apsisaugojimo priemonės“ ne visada saugo. Kaip ir jų niekas neapsaugojo nuo susirgimo.

Rodos, pradžioje buvo trys ar keturi mažyliai, tačiau iš visų liko tik du, kiti dingo kaip į vandenį (įtariama, kad susirgę ir negydomi mirė). O šie maždaug 1,5-2 mėn. likę broliukai sulaukė mūsų pačiu laiku, ir labai norėtume, kad užklupusį „kačių gripą“ pavyktų įveikti be rimtesnių komplikacijų ir antrinių virusų.

Būtume labai dėkingi, jei prisidėtumėte prie šių mažylių gydymo ir kartu padėtumėt jiems pasveikti. Tą padaryti galite paaukodami į „Naminukų“ sąskaitą mokėjimo paskirtyje nurodant „Dzūkų kačiukams“ (iš anksto esame labai dėkingi už bet kokią pagalbą).

O gal jau dabar vienas iš jų krito Jums į širdį ir norėtumėt patys išgydyti ir padovanoti namučius? Juk ir sveikt namų sąlygomis ant šeimininko rankų būtų daug lengviau.

Šiuo klausimu galite kreiptis į „Naminukus“ 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti paskambinkite vėliau arba parašykite žinutę, kad perskambintume).