Savo laiške moteris rašo:

Iš anksto atsiprašau, jei kreipiuosi ne tuo adresu, taip pat apgailestauju, kad negaliu nurodyti pavardžių.

Tiesiog noriu padėkoti policijos ekipažui V-1727 (valst. numerio neįsidėmėjau, lyg ir BN...), vakar (2014-12-17) apie 18.00 val. budėjusiam Vilniaus autobusų stoties prieigose.

Buvau užsiregistravusi į Centro poliklinikos Vytenio g. filialą, adresu Vytenio g. 59, į šią įstaigą vykau pirmą kartą.

Buvo tamsu, gatvės menkai apšviestos, gatvių pavadinimų ant kampinių namų visai nebuvo ar važiuojant buvo tiesiog sunku įžiūrėti. Pasiklydau.

Kažkur stoties rajone pamačiau policijos automobilį, pažymėtą numeriu V-1727, ekipažą sudarė 2 pareigūnai (vyras ir moteris), sustojau, paaiškinau situaciją, paklausiau, kaip nuvažiuoti iki reikiamo objekto.

Pareigūnai buvo labai mandagūs, besišypsantys, maloniai paaiškino maršrutą, pasakė, kad tai labai netoli nuo čia, trumpai pasitarę, pasiūlė sekti iš paskos, iš tiesų, po keleto minučių buvau prie poliklinikos.

Beje, noriu pažymėti ir tai, kad policijos ekipažas pats važiavo laikydamasis kelių eismo taisyklių: neviršijo greičio, rodė visus posūkius, praleido pėsčiuosius (deja, dažnesni atvirkštiniai atvejai).
Dar kartą labai nuoširdžiai dėkoju už pagalbą ir labai geras emocijas po susidūrimo su policija.

Tikiuosi, kad suteiktos informacijos pakaks, labai prašyčiau mano vardu padėkoti šiems pareigūnams.

Kuo geriausios sėkmės ir puikių artėjančių švenčių visam kolektyvui“.

Patekusiai į bėdą vilnietei padėjo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės vyresnieji patruliai Gražina Liubov Stasiulaitienė ir Tomas Kielaitis.