Vieta: pieva tarp Neries krantinės ir straigtasparnių aikštelės priešais Nacionalinę dailės galeriją

Vandens mūšis – smagus nemokamas renginys. Visi susirinkę bus padalinti į dvi komandas (raudonųjų ir žaliųjų) bei kariaus vieni prieš kitus. Mūšio tikslas- nepalikti nei vieno sauso priešininkų komandos nario. 

Dalyvauti gali visi dideli ir maži, norintys karštą vasaros dieną, atsigaivinti, taškytis, susirasti naujų draugų, juoktis ir smagiai praleisti laiką.

Vandens mūšio amunicija:
• Plastikiniai kibirai (kibiriukai);
• Plastikiniai buteliai;
• Vandens balionėliai;
• Vandens šautuvai;
• Įvairiausios fantazijos vandens patrankos.

Aprangos kodas: nesvarbu kaip apsirengsi, tačiau aprangoje turėtų būti raudonos arba žalios spalvos akcentas. Marškinėliai, kepuraitė, skara ir tt. Pagal spalvą susiskirstysime į komandas ir taip atskirsime „priešus“ nuo draugų.

Vandens atsinešti nereikia, jo atsargas pasipildysime iš Neries. Vieta sąmoningai parinkta tokia, kur nėra aukštos krantinės.

Nepatariame turėti mobiliųjų telefonų, MP3 grotuvų, automobilių signalizacijos pultelių ar kito turto, kuriam gali pakenkti vanduo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)