Ketvirtąjį gimtadienį šventusio DELFI Piliečio gimtadienio maratono metu skaitytojai buvo pakviesti dalyvauti konkurse ir papasakoti, kodėl didžiuojasi gyvendami Lietuvoje. Klausėme Jūsų - galbūt užsienyje sutikote sunkioje situacijoje padėjusį tautietį, dar sykį priminusį, kokia vieninga ir broliška mūsų tauta? O gal prisimenate nemalonius laikus, kai tekdavo stovėti eilėje prie pieno, bananai atrodė kaip svajonė ir dėl to vertinate, tai ką turite dabar?

DELFI Piliečio rubrikoje jau publikavome geriausius skaitytojų rašinius, ir skelbiame laimėtoją, kuriam atitenka skaityklė! Juo tapo Sandra Almantienė, savo rašinyje papasakojusi apie pienu kvepiantį vaikystės kaimą, ir uždavusi klausimų, verčiančių susimąstyti mus visus.

Dėkojame visiems dalyvavusiems – su laimėtoja susisieksime asmeniškai ir pakviesime ją į redakciją atsiimti prizo.

Primename, kad norintys įamžinti tai, kas juos labiausiai džiugina Lietuvoje, nuotraukoje, dar gali iki rugpjūčio 3 d. dalyvauti specialiame DELFI Piliečio „Facebook“ paskyros konkurse - gražiausios nuotraukos autorius gaus 3 val. trukmės fotografijos pamoką pas fotografą Tomą Kaunecką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)