- Kiekvienais metais su grupe „DAR“ dalyvaujate ,,Eurovizijoje“. Ar šiemet galima tikėtis vėl išvysti grupę „DAR“ ,,Eurovizijos“ atrankoje ?

- Tiesą pasakius, mes dar svarstome šį klausimą. Po praėjusio „Eurovizijos“ konkurso lyg ir buvome vienbalsiai nutarę, kad sekančiame „Eurovizijos“ konkurse nedalyvausime. Tačiau šiek tiek nurimus emocijoms atsirado svarstymų vėl pamėginti.

- Esi ne vieno atlikėjo prodiuseris ir, atrodo, sekasi gerai. Ar nekilo mintis suburti dar vieną kolektyvą?

- Šiuo metu dirbu ne su vienu atlikėju ir nors įvairiausių idėjų kyla nuolat, kol kas konkretaus plano neturiu. Šiai dienai didžiausias projektas - grupė „DAR“. Manau, kad nereikia niekur skubėti, reiktų gerai atlikti vieną darbą, kad galėtum ramiai imtis kito. Viskas turi savo laiką, o ir darbų stoka nesiskundžiame.

- Esate prodiuseris, kompozitorius, atlikėjas, tokia jūsų veikla, galima teigti, yra daugiau darbas, ne hobis?

- „Tikrasis būdas tapti laimingais yra mylėti savo darbą ir juo mėgautis“- Francoise de Motteville. Taip yra ir su manimi, mano darbas yra mano hobis. Kartais žmonės sako, jog esu darboholikas, tačiau aš darau tai, kas man patinka, ir šventai tikiu, kad jei žmogus myli savo darbą, tai jis - laimingas žmogus. Matau aplink daug pavyzdžių, kai žmonės kiekvieną dieną keliasi surūgę nuo minties apie darbą, man gaila jų, kad jie nerado šio raktelio į sėkmę.

- Esate sukūręs nemažai dainų. Išduokite paslaptį - kokia daina Jums yra pati mieliausia?

- Labiausiai man patinka daina „Neišeik prašau“, nežinau kodėl, tiesiog ji arčiausiai mano širdies.

- Be ko neįsivaizduojate savo gyvenimo?

- Be darbo, be šeimos ir artimųjų.

- Kas jums gyvenime yra svarbiausia?

- Būti laimingam ir reikalingam.

- Ar esate gyvenime kuo nors nusivylę? Kuo dažniausiai nusiviliate?

- Dažniausiai nusiviliu neplautomis salotomis kavinėse (šypsosi). Šiaip aš esu nepataisomas optimistas, visuose dalykuose visada įžvelgiu tik gerą. Stengiuosi neapkrauti savęs neigiamomis mintimis. Matyt todėl nusivylimų netenka patirti.

- Graži moteris yra ta, kuri...?

- Protinga, išmintinga, kūrybinga, išdidi lietuvaitė.

- Kokia Jūsų nuomonė apie fanus?

- Fanai yra neatsiejama atlikėjų dalis, turiu jų nemažai. Dažnai gaunu dovanų, laiškų, skambučių. Praktiškai kiekvieną dieną jie man primena apie save. Pavyzdžiui, turiu labai aktyvią fanę Danutę iš Mažeikių, kuri nepraleidžia nė vieno koncerto tose apylinkėse. Visad gaunu iš jos sveikinimų su šventėmis. Labai malonus toks dėmesys.

- Kaip gimsta jūsų dainos, gal turite įkvėpimo mūza ?

- Labai įvairiai ir netikėtai jos gimsta. Tik pastebėjau vieną dalyką, kad kai nebevartoju alkoholio, sukuriu vis gražesnių melodijų. Mane tai „veža“.

- Kaip manote, ar nenuvertėjo muzika esant nemokamam duomenų atsisiuntimui?

- Taip, kompaktinių diskų pardavimai sumažėjo, tačiau atsirado kur kas daugiau koncertų, nes žmonės nori mus išvysti gyvai.

- Ar iš muzikos įmanoma gerai uždirbti Lietuvoje?

- Iš principo jeigu dirbi, galima užsidirbti, aš gyvenu tik iš muzikos, jeigu dar ir mokesčius truputį sumažintų, būtų visai „super“.

- Kas jums yra laimė, o kas - prabanga?

- Laimė - kai gyvenime darai tai, kas patinka, kai esi ten, kur patinka, kai yra harmonija. Daugeliui žmonių tai gali pasirodyti prabanga, tai galima sakyti, kad gyvenu tikrai labai prabangiai.

- Keli žodžiai skaitytojams?

- Būkite laimingi, mylėkite vieni kitus.