Šiais metais nuspręsta neapsiriboti vien tik sportiniais žaidimais, o suteikti progą parodyti ir kitus savo talentus. Programėlė buvo labai paprasta, tačiau suteikė daug džiaugsmo vaikučiams ir jų auklėtojoms. Renginį vedė dvi senelio padėjėjos Gintarė ir Greta, kurioms talkino du muzikuojantys nykštukai Daumantas ir Paulius.

Vaikinai, puikiai valdantys muzikinius instrumentus, vaikams dovanojo daug gražių muzikinių kūrinių.
Renginyje „Būk mano draugu“ savo pasirodymą pademonstravo ir mažieji šokėjai iš Verbiškių. Vaikų šokius palydėjo aibės plojimų. Koncerto metu vykusiuose žaidimuose ir patys auklėtiniai turėjo progą parodyti savo išmanumą, išradingumą bei talentus. Renginiui įpusėjus jame apsilankė ir Kalėdų senelis Tomas su maišu dovanų. Vaikai deklamavo eilėraštukus bei šoko seneliui, o šis kiekvieną apdovanojo dovanėlėmis.

Molėtiškiai džiaugėsi galėdami vaikams padovanoti nors ir smulkias dovanėles, stebėti kiekvieno iš jų veidus nušviečiančias vis platesnes šypsenas ir išgirsti nuoširdžiai tariamus padėkos žodžius. JOD'iečiai laimingi, kad ir šiais metais pavyko nudžiuginti vaikučius ir į jų namus įnešti šventinės nuotaikos. Kartu tai didelė motyvacija ir pačiam JOD Molėtų skyriui, nes kiekvienas įgyvendintas projektas suteikia daugiau patirties, stiprina komandą.

JOD Molėtų skyrius dėkoja žmonėms, neliekantiems abejingais ir paremiantiems tokias gerumo akcijas.