Pristatymo renginyje dalyvavę svečiai, tarp kurių buvo ir rašytojas Giedrius Drukteinis bei žurnalistas Orijus Gasanovas, galėjo įsitikinti, kad ankstesnių „Samsung“ kurtų technologijų tobulinimas lėmė, jog naujieji televizoriai perteikia itin tikslų ir tikrovišką pasaulio vaizdą.

Atkuria milijardą spalvų

Kaip teigia „Samsung“ produktų ekspertas Lietuvoje Vytautas Povilas Jurgaitis, „QLED“ serijai priklausantys „Q9“, „Q8“, ir „Q7 televizoriai nuo ankstesnių „Samsung“ produktų bene labiausiai skiriasi aukštu ekrano šviesumo lygiu, siekiančiu iki 2000 nitų.

„Tai dvigubai daugiau nei buvo ankstesnių metų „Samsung“ televizorių modeliuose. Be to, „QLED“ pasižymi labai geru kontrastu - 4700:1. Dar vienas naujųjų televizorių privalumas yra tas, jog jie perteikia absoliučiai visą spalvų gamą ir, nepriklausomai nuo ryškumo lygio, neiškraipo pačių spalvų“, – teigė V. P. Jurgaitis.

Pirmą kartą Lietuvoje organizuotame naujojo „Samsung“ televizoriaus pristatymo renginyje lankytojai galėjo savo akimis įsitikinti, jog patobulinta „QLED“ televizorių matrica bei papildomi pikseliai leidžia mėgautis originalia spalva net ir vaizdą stebint iš šono.

„Dėl naujuosiuose televizoriuose įdiegtos „Quantum Dot“ technologijos ir fizikinių procesų galime užtikrinti, kad bus matoma visiškai balta spalva, nes kituose televizoriuose balta spalva vis tiek yra šiek tiek pilkšva. Visi televizoriai su „Quantum Dot“ technologija gali atkurti milijardą spalvų, o tai 64 kartus daugiau spalvų, nei sugeba atkurti paprastas televizorius“, – „QLED“ televizorių privalumus oficialaus „Elektromarkt“ vykusio pristatymo proga vardijo „Samsung“ atstovas.

„QLED“ televizoriai gali užtikrinti ne tik visų įmanomų spalvų atkūrimą, bet ir mažesnes sąskaitas už elektros energiją. V.P.Jurgaitis patikino, jog šios serijos televizoriai, atsižvelgiant į jų ekranų įstrižaines, sunaudoja itin mažai elektros.

„Elektronikos rinkos naujienas Lietuvoje visuomet stengiamės pristatyti patys pirmieji. Šiandienos renginys rodo, kad mūsų pastangas jau įvertino ir tokia pasaulinio garso bendrovė kaip „Samsung“, ir dėlto „Elektromarkt“ galėjo būti vienas pirmųjų, kuris pristatė naująjį produktą savo parduotuvėje Vilniaus „Akropolio“ prekybos centre. Džiaugiamės ne tik tvirta partneryste su „Samsung“, bet ir tuo, jog „QLED“ televizorius vieni pirmųjų Lietuvoje galės įsigyti „Elektromarkt“ pirkėjai“, – per renginį kalbėjo „Elektromarkt“ komercijos direktorius Vitalij Tarasevič.

Gali tapti interjero detale

„Samsung“ „Q9“, „Q8“, ir „Q7 televizorių modeliai tarpusavyje daugiausiai skiriasi tam tikromis techninėmis charakteristikomis. Štai „Q8“ ir „Q7“, skirtingai nei „Q9“, turi lenktus ekranus. Tačiau „Q9“ šviesumo lygis siekia net 2000 nitų, kuomet „Q8“ ir Q7“ modeliuose jis kiek žemesnis – 1500 nitų.

Dar viena detalė, skirianti „QLED“ serijos televizorių modelius yra ne vienodų medžiagų korpusai. Pilnai metalinis televizoriaus korpusas yra „Q9“ ir „Q8“ modeliuose, o „Q7“ turi iš plastiko pagamintą ekrano nugarėlę.

Ketvirtadienį „Elektromarkt“ surengtame pristatyme svečiai išvydo ir kitus „Samsung QLED“ televizorių privalumus, kurie jiems leis tapti integralia namo interjero dalimi. Visus norimus priedus, pradedant vaizdo grotuvais, baigiant žaidimų konsolėmis, prie televizoriaus galima prijungti tik vieno „nematomo“ laido pagalba. Maža to, „No – gap wall – mount“ laikiklis leidžia šiuos televizorius prikabinti ant sienos nepaliekant jokio tarpo.

Be to, išmaniausių visų laikų „Samsung“ televizorių pirkėjai turės galimybę jį pastatyti ant vieno iš dviejų tipų stovų. „Studio Stand“ stovas primena molbertą su paveikslu, o „Gravity Stand“ – modernią skulptūrą.

Naujieji produktai taps tikru džiaugsmu ir gyvenimo palengvinimu pramogų mėgėjams. Nuotolinio valdymo pultelis „Samsung Smart Remote“ leidžia valdyti viską – nuo televizijos iki visų prijungtų įrenginių, kadangi „QLED“ televizoriai kiekvieną prijungimą aptinka automatiškai.

Apie „Elektromarkt“

Vieno didžiausių ir moderniausių Lietuvoje specializuotos elektrotechnikos prietaisų ir kompiuterinės įrangos prekybos tinklo „Elektromarkt” parduotuvės Lietuvoje veikia nuo 1999 metų. Devyniuose šalies miestuose šiuo metu yra įsikūrusios 13 tinklo parduotuvių. „Elektromarkt“ dirba daugiau nei 300 darbuotojų. Prekybos tinklas vykdo mažmeninę ir elektroninę prekybą.

Užsakymo nr.: PT_74151572