Stilingą ir jaukią namų aplinką jums padės sukurti naujausi plisuotų žaliuzių audiniai – asortimentą papildėme daugiau nei 150 naujienų! Gaivios, natūralios spalvos ir faktūros, rafinuota prabanga ir elegancija – tai tik dalis naujosios kolekcijos, kuri suformuota atsižvelgiant tiek į naujausias interjero madų tendencijas, tiek ir į populiariausių audinių paklausą.

Šioje kolekcijoje savo favoritus atras tiek naujų tendencijų gerbėjai, tiek vertinantys klasikinį stilių. Tvirti verpalų audiniai, specialios audimo technologijos, turtinga spalvų gama bei įspūdingi siūlų deriniai paverčia šią plisuotų audinių kolekciją išskirtine ir lengvai priderinama prie esamo interjero, o techninės audinių savybės (nepralaidūs šviesai, nedegūs, šviesą atspindintys ir kt.) leidžia plisuotomis žaliuzėmis mėgautis bet kokios paskirties namų erdvėje – jos puikiai tinka tiek vonios kambaryje ar virtuvėje, tiek gyvenamosiose erdvėse. Plisuotos žaliuzės puikiai atrodys ir oranžerijoje ar ant stogo langų.

„Louvolite“ ritininės užuolaidos

Plisuotos žaliuzės – ne tik gražus, tačiau ir bene universaliausias sprendimas netradicinių formų langams- galima rinktis net iš 15 plisuotų žaliuzių mechanizmų tipų! Galite vienoje žaliuzėje derinti 2 audinius (dieninį ir naktinį), uždengti bet kurią pageidaujamą lango dalį, pasirinkti jums tinkamą valdymą (rankinį ar automatinį, maitinimą elektra ar saulės / paprastomis kraunamomis baterijomis). O PRESTIGE linijos plisuotos žaliuzės – tikras vokiškos kokybės etalonas! Lengvai pasirinksite plisuotų žaliuzių audinį tiek pagal pageidaujamas technines savybes, tiek pagal patinkantį dizainą ar derančias prie interjero spalvas: čia rasite ir dieninių ( permatomų) audinių, ir klasikinių ar prabangių raštų, taip pat ir vaikų kambario kolekciją.

Siekiantiems sutaupyti – puiki galimybė įsigyti gaminius su 2016 metų kolekcijos audiniais, kurie šiuo metu parduodami su 50 % nuolaida!

Plisuotos žaliuzės

Naujoji ritininių užuolaidų kolekcija LOUVOLITE – prestižinio Anglijos gamintojo audiniai, kuriuos galite įsigyti tik DOMUS LUMINA salonuose . Šie audiniai apstulbins jus savo spalvomis ir raštais, prabanga ir žaismingu. Net įmantriausio skonio pirkėjas išsirinks iš didžiulės šio gamintojo audinių kolekcijos! Be to, kataloge pamatysite ir naujausias langų uždengimo tendencijas, o specialistai padės pasirinkti tinkamus langų uždengimus jūsų namams. Beje, šie audiniai tinka ir vertikalioms žaliuzėms!

Naujoji kolekcija sudomis ir žmones, kurie pavasarį kenčia nuo įvairių pro langus patenkančių alergenų. Šioje kolekcijoje rasite audinių, kurie ne tik efektyviai filtruoja ar blokuoja šviesą bei apsaugo nuo UV spindulių, tačiau padengti specialia medžiaga, sulaiko iki 50% alergenų. Taip pat rasite ir antibakterinių audinių, atsparių pelėsiui bei kitoms bakterijoms.

Užsukite į www.domuslumina.lt arba mūsų salonus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ar Panevėžyje – jūsų laukia tūkstančiai idėjų jaukių namų langams!

Užsakymo nr.: PT_74111106