Nors savo partijose yra lyderiai, tačiau abu jie kelia klausimų dėl vieno aspekto – senyvo amžiaus. Amerikoje gyvenęs viešųjų ryšių specialistas Arūnas Pemkus mano, kad apie tai pradės kalbėti ir kiti Respublikonų partijos kandidatai.

Jei laimėtų rinkimus, J. Bidenas inauguracijos dieną būtų 82 metų amžiaus, o D. Trumpas – 78 metų. Nors D. Trumpas yra beveik ketveriais metais jaunesnis už demokratų prezidentą, inauguracijos dieną jis būtų to paties amžiaus kaip ir J. Bidenas savo inauguracijos dieną 2021 metų sausį.

„Anksčiau ar vėliau tas pats klausimas bus taikomas ir D. Trumpui. Dar likę metai iki rinkimų. Neabejoju, kad Respublikonų partijos kandidatai pradės šitą klausimą irgi kelti. Tokiu būdu keldami abejonę, ar D. Trumpas dėl amžiaus, dėl sveikatos netaps panašus į J. Bideną toje antroje kadencijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją