Buvęs premjeras teigė, kad avarijos tyrimas nėra būtinas ir „mums nereikia, kad kas nors nagrinėtų DNR ar dantų įrašus, ir atvirai juokinga, kad Prancūzijos prezidento atstovas spaudai teigia, jog yra „pagrįstų abejonių“ dėl to, kas nutiko lėktuvui.

Borisas Johnsonas

„Visas pasaulis puikiai žino – ir turi žinoti, – kad žmogus, stovintis už Prigožino ir „Vagnerio“ grupės vadovybės nužudymo, jau nekalbant apie įgulos narių žūtį, yra tas pats, kuris leido, pavyzdžiui, Jungtinėje Karalystėje nunuodyti Aleksandrą Litvinenką ir Sergejų Skripalį“, – rašo jis.

„Putinas yra demaskuotas kaip gangsteris, o jo absurdiška per televiziją parodyta „pagarba“ žuvusiems „Vagner“ nariams yra tiesiai iš „Krikštatėvio“ puslapių.“

Būdamas valdžioje B. Johnsonas pasirodė esąs ir vienas didžiausių Ukrainos rėmėjų, ir vienas griežčiausių prezidento V. Putino kritikų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją