K. Conways savo žingsnį, apie kurį jau informavo D. Trumpą, aiškina asmeninėmis priežastimis. Ji esą pasielgusi taip, kaip geriausia jos vaikams. „Mano mylimiems vaikams tai reikš mažiau dramos dėl savo mamos“, - teigė K. Conways.

K. Conways buvo laikoma vienu iš D. Trumpo vyriausybės veidų. Ji visad gynė prezidentą per televiziją. K. Conways sutuoktinis George‘as T. Conway‘is tuo tarpu yra pagarsėjęs D. Trumpo kritikas. Jis remia ir vadinamąjį „Lincolno projektą“ – respublikonų iniciatyvą, kuria norima užkirsti kelią D. Trumpo perrinkimui, rašo agentūra AP.

Tiesa, dabar G. T. Conway‘is pareiškė, kad traukiasi iš iniciatyvos, taip pat kuriam laikui iš tviterio, kur reguliariai užsipuldinėjo D. Trumpą. „Mes daugeliu klausimų nesutariame, tačiau esame vieningi dėl to, kas svarbiausia: vaikai“, - rašė K. Conways.

K. Conways 2016-aisiaisi buvo D. Trumpo rinkimų kampanijos vadovė ir pirmoji moteris, sėkmingai vadovavusi prezidento rinkimų kampanijai. Po to ji taip aukšto rango D. Trumpo patarėja.