„Iš tikrųjų su apkalta čia sunku suvesti. Galbūt formaliai, labai giliai knisant, kažkur galime visokių priekaištų surasti bet kam. Bet, rimtai pasižiūrėjus, mes matome, kad visas šitas judesys yra sietinas pirmoje eilėje su artėjančiais rinkimais. Neišvengiamai.

Ir čia šiuo atveju, aš manau, valdančioji dauguma daro paslaugą prezidentui. Nes atakuodama prezidentą tokiu būdu sukelia savotišką jo palaikytojų susitelkimą. Galima stebėti, kai tik prasideda pirmoje eilėje konservatorių bandymas atakuoti prezidentą, tuoj pat auga jo reitingai. Šiuo atveju ta tendencija yra pastovi“, – „Delfi“ komentavo Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) profesorius Lauras Bielinis.

Tuo metu Klaipėdos universiteto politologė Gabrielė Burbulytė-Tsiskarishvili yra įsitikinusi, kad situacija po Seimo laikinosios komisijos išvadų paskelbimo yra rimta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)