A. Zuokas interviu „Lietuvos rytui“ sakė, kad dalyvaudamas 2019 metais vykusiuose mero rinkimuose tikėjosi geresnio rezultato.

„Eidami į 2019 metų rinkimus su savo komanda tikrai įdėjome daug pastangų ir tikėjomės geresnio rezultato“, – kalbėjo A. Zuokas.

Delfi primena, kad prieš kurį laiką „Laisvė ir Teisingumas“ valdyba iškėlė pirmąjį partijos kandidatą į mero postą artėjančiuose savivaldybių tarybų – tiesioginiuose merų rinkimuose. Į sostinės mero postą kandidatu pasiūlytas A. Zuokas.

Siūlydamas A. Zuoko kandidatūrą, valdybos narys Gintautas Babravičius pabrėžė kandidato patirtį ir gebėjimus, jo indėlį Vilniui tampant modernia ir dinamiškai besivystančią sostine. Partijos valdybos narių sprendimas dėl A. Zuoko kandidatūros buvo priimtas vienbalsiai.

„Dėkoju partijos kolegoms už pasitikėjimą. Vilnius man buvo, yra ir visada bus labai svarbus. Tai didžiulis iššūkis, todėl kolegų paprašysiu duoti man mėnesį laiko pagalvoti ir pateikti galutinį sprendimą“, – birželio 16 dieną sakė A. Zuokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)