„Jau šiandien galime pasakyti, kad tai bus lojalumo Klaipėdai kortelė, suteiksianti miestiečiams papildomų nuolaidų lankantis muziejuose, koncertuose, naudojantis įvairiomis mieste siūlomomis paslaugomis“, – pranešime teigė uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas.

„Prisidėti prie šios idėjos įgyvendinimo kviečiame ir verslą – jų pasiūlymai taip pat bus integruoti į Klaipėdiečio kortelę“, – sakė jis.

Koncepcijoje numatoma, kad Klaipėdiečio kortelę galės gauti uostamiestyje gyvenamąją vietą deklaravę pilnamečiai asmenys.

Nuolaidas siūlys tiek savivaldybės įstaigos, tiek privatus verslas. Jau dabar kai kurios įstaigos numato, kad galėtų teikti 25 proc., o senjorams – 50 proc. nuolaidą muziejų, koncertų, renginių bilietams, taip pat 50 eurų nuolaidą metiniam viešojo transporto bilietui.

Numatoma, kad Klaipėdiečio kortelė bus ir fizinė, ir virtuali (mobilioji aplikacija).

Fizine kortele būtų galima naudotis ir kaip viešojo transporto elektroniniu bilietu, virtuali kortelė tokios funkcijos neturėtų, tačiau ji būtų nemokama.

Klaipėda siekia, kad viskas būtų integruota vienoje kortelėje, kurioje gyventojams būtų siūlomas platus nuolaidų spektras įvairiose srityse. Numatoma, kad Klaipėdiečio kortelė bus įdiegta iki kitų metų rudens.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)