Nėra durų, nėra ir asmeninių daiktų. Vakare čia susirenkantys asmenys pavakarieniauja, gali nusiprausti, o ryte privalo vėl palikti patalpas. Ši paslauga sostinėje teikiama Vilniaus miesto gyventojams, neturintiems nuolatinės gyvenamosios vietos. Į šios įstaigos duris pasibeldžia ir į tėvynę grįžę emigrantai, kurie čia nebeturi nei namų, nei giminių.

„Tiesiog paguldom žmogų ir žmogus gali tą vieną naktį pernakvoti, – laidai „Ar galiu užeiti?“, kurią Delfi portale galite žiūrėti kiekvieną trečiadienį, pasakojo „Vilko pėdos“ namų padalinio „Prie užtvankos“ vedėja Janina Kulienė, kuri pabrėžė, kad jokių daiktų čia nakvojantys asmenys pasilikti negali. – Prašome, kad atsikeldami jie pasiimtų daiktus, nes vyksta dezinfekcijos, vyksta švarinimo darbai.“ Siekiant švaros čia ir čiužiniai apvilkti neperšlampančia, lengvai valoma sintetine medžiaga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)