„Aš buvau priverstas meluoti, pareigūnai grasino susidoroti, jie mane psichologiškai spaudė, vertė, tiesiog buvau priverstas taip pasielgti“, – „Skandalingai išpažinčiai“ ryžosi šiuo metu Šiaulių kalėjime įkalintas 31 metų nuteistasis Laurynas Vilkas.

„Pareigūnai man pasakė, kad mes žinome, kas yra tavo dėdė, o jis yra Mindaugas Žalimas, liudijęs Drąsiaus Kedžio byloje, sakė, tu pats sėdėjai Pravieniškėse prie Pravienų mafijos, aiškino, tu visur irgi figūruoji, negalvok, jog taip paprastai pralįsi“, – L. Vilkas prisipažino, kad papasakoti apie tai, jog prieš kalėjimo pareigūnus buvo suklastota baudžiamoji byla, ryžosi bijodamas dėl savo sveikatos ir gyvybės, taip pat neslėpė, jog bandydamas atkreipti dėmesį į susiklosčiusią situaciją kalėjime bandė žudytis.

„Jeigu bijočiau, būčiau kažkoks bailys, čia nesėdėčiau ir nepasakočiau, kas vyko, kaip vyko“, – apie tamsiąją įkalinimo įstaigų pusę prabilęs L. Vilkas teigė, kad iki šiol tylėjo, norėjo apie tai papasakoti prokurorams, bet nutarė, jog geriau tiesą pirmiau sužino visuomenė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)