„Mano pareiškimas vadinsis „šmeižikė“. Negaliu patikėti antradienį žiniasklaidos užduodamu klausimu antradienį po Seimo posėdžio.

Pasak žiniasklaidos atstovės, opozicijos atstovė teigia, kad, cituoju „šiandien V. Pranckietis yra pernelyg aktyvus, tikėtina, kad yra neblaivus, nes Seimo valgykloje jau yra parduodamas alkoholis“.

Ir turėjau aiškintis televizijos kameroms, ar blaivus, ar ne. Nesiruošiu teisintis, nes nesu kaltas. Tegul teisinasi kalti“, – pareiškime kalbėjo liberalas V. Pranckietis.

Jo teigimu, kadangi buvo „šmeižiamas juodai“, nori kreiptis „į juodąją šmeižikę“.

„Tapkite baltąja, kaltinkite ir viešinkite savo juodosios fantazijos vaisius, kad nebūtų apjuodinama visa opozicija“, – savo mįslingą pasisakymą užbaigė parlamentaras V. Pranckietis.

Delfi žiniomis, šis jo pareiškimas galėjo būti skirtas opozicinės Regionų frakcijos atstovei Agnei Širinskienei.

Ji Delfi sakė, kad V. Pranckiečio elgesys antradienį buvo neįprastas.

„Jis buvo labai aktyvus tą vakarą, daug vaikščiojo kalbėtis, gestikuliavo“, – kalbėjo parlamentarė.

Ji sakė, jog tą patį sakė ir V. Pranckiečio elgesio susidomėjusiai žiniasklaidai – „tokio nesu jo mačiusi visus tuos metus“.

„Bet kas nutiko, sunku pasakyti: ar žmogus biudžetu džiaugiasi, ar kažkokia hiperaktyvumo musė įkandusi, ar kitos kokios priežastys, bet alkotesterio aš neturiu. (…) Tai tą patį ir dabar galiu pakartoti, kad elgesys tikrai buvo nebūdingas, o priežasčių spektras jam gali būti labai platus. Ir, kiek žinau, ten nemažam skaičiui kolegų atrodė taip“, – kalbėjo opozicijos atstovė A. Širinskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)