„Kalbasi 3 gėjai. Vienas sako, man patinka tamsūs, kitas – man šviesūs, o trečias – man tai šlovės reikia!”, – tai anekdoto pradžia, kuriuo į Pasaulio futbolo čempionato finalą reagavo Kauno TS-LKD partijos narys, medikas D. Žeberauskas.

Socialiniame tinkle „Facebook“ kandidatas į miesto savivaldybės tarybą toliau juokavo, kad šlovė gaunama spiriant į tuščius vartus bei nepataikant, kai pašokę 100 tūkst. žiūrovų šaukia žodį „p********s“.

Dariaus Žebrausko pasisakymas socialiniame tinkle

Po šių viešų kandidato pasisakymų Kauno TS-LKD rinkimų štabo vadovė Andrijana Filinaitė pareiškė, jog kreipėsi į TS-LKD Prezidiumą, kad kandidatas būtų nedelsiant pašalintas iš sąrašo.

„Tokius įrašus viešojoje erdvėje vertiname labai blogai. Mūsų partijoje homofobijai ir tokiems nevykusiems „juokeliams” vietos nėra. Darius Žebrauskas buvo itin sparčiai išbrauktas iš kandidatų sąrašo. Dėl etikos pažeidimų spręs skyriaus, kuriam jis priklauso, Etikos komisija. Partijos vardu atsiprašome už mūsų nario pasakytus žodžius ir apgailestaujame dėl situacijos“, – portalui Delfi komentavo A. Filinaitė.

Pats D. Žebrauskas šį įrašą pašalino, tikino, kad į jo paskyrą neva buvo įsilaužta.

„Sveiki, noriu informuoti, kad buvo įsilaužta į mano fb paskyrą, iš kurios parašytas postas apie finalo arg - fra peripetijas. Noriu atsakingai pareikšti, jog neturiu nieko bendra su turiniu, kurį paskelbė įsilaužęs į mano paskyrą asmuo. Tačiau, įvertinęs situaciją, nusprendžiau nedalyvauti savivaldos rinkimuose, vengiant bereikalingų insinuacijų šia tema“, – socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė D. Žebrauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)