Balandžio 22 d. apie 16 val. Kazlų Rūdos sav., Jankų k., Romuvos g. automobilis ,,VW Golf“ nuvažiavo nuo važiuojamosios kelio dalies ir atsitrenkė į medį. Policija nustatė, kad vairuotojas (gim. 1975 m.) yra girtas.

Vyras į alkoholio matuoklį įpūtė 2,09 prom. Jis nepajėgė išlipti iš mašinos. Policija iškvietė ugniagesius. Gelbėtoiai padėjo vairuotojui išlipti, tuomet jį apžiūrėjo medikai ir nuvežė į ligoninę. Galiausiai ugniagesiai iš griovio ištraukė automobilį ir atjungė akumuliatorių. Automobilis išgabentas į saugojimo aikštelę.

Kitas automobilis į griovį nuvažiavo Klaipėdos r., Kalviškių k. Apie 13 val. 30 min. Klaipėdos policijai pranešta, kad į pakelės griovį nuvažiavo automobilis „Mercedes–Benz“, o juo važiavę žmonės bando pasišalinti.

Mašiną vairavo 1982 m. gimęs vyras, jam nustatytas vidutinis girtumas (1,69 prom.).

Mažeikiuose, Gedimino g., girta vairuotoja (gim. 1962 m.) sudaužė ne tik savo, bet ir niekuo dėtų vairuotojų automobilius. 14 val. „Hond CR-V“ vairuojanti moteris nepasirinko saugaus atstumo ir atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiuojantį automobilį „Mazda 6“. Pastarasis nuo smūgio trenkėsi į ta pačia kryptimi važiuojantį „Opel Meriva“.

Žmonės nenukentėjo, avarijos kaltininkei taip pat nustatytas vidutinis girtumas (1,72 prom.).

Visais atvejais policija pradėjo ikiteisminius tyrimus. Vairuotojams gresia ne tik baudos, bet ir baudžiamoji atsakomybė, jų mašinos gali būti konfiskuotos.