Policija informavo, kad ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo (pagal LR BK 180 str. 2 d.) pradėję Klaipėdos miesto policijos pareigūnai operatyviai nustatė ir po kelių valandų – prieš vidurnaktį – sulaikė įtariamąjį.

1994 m. gimęs vyras sulaikytas Šilutės pl., Klaipėdoje, bute. Vyras uždarytas į areštinę, rytoj – vasario 2 d. – bus sprendžiama dėl kardomosios priemonės skyrimo.

Įtariamasis teisėsaugai žinomas, iš įkalinimo įstaigos jis yra grįžęs 2021 m. liepos mėn. Įtariamojo namuose rasta iš 1957 m. gimusios moters pagrobtų daiktų, neatmetama galimybė, kad vyras galėjo įvykdyti ir daugiau panašaus pobūdžio nusikalstamų veikų.

Dėl plėšimo grasinant nešaunamuoju ginklu įtariamajam gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)