Nuo penktadienio vakaro penki policijos ekipažai tikrino vairuotojus įvairiose Vilniaus vietose, tačiau pirmasis pažeidėjas įkliuvo 23 val. Pylimo gatvėje.

„Bolt“ įmonei priklausančiu „Audi“ automobiliu važiavęs vaikinas buvo neblaivus. Patikros metu jam nustatytas lengvas girtumas: 0,72 prom. Vairuotojas pareigūnams pasakojo, kad alkoholį vartojo vakar ir galvojo, kad jau išsiblaivė. Vis dėlto, pasivažinėjimas vyriškiui atsiėjo brangiai – teks susimokėti baudą ir atsisveikinti su vairuotojo pažymėjimu.

Dar keli girti automobilių vairuotojai įkliuvo, kai gausios policininkų pajėgos persikėlė į V. Kudirkos g. Nors šioje vietoje reidai rengiami labai dažnai, tačiau pažeidėjai vis dar nepasimoko.

Kiek po vidurnakčio įkliuvo BMW vairavęs jaunuolis, jis buvo lengvai išgėręs – į alkotesterį įpūtė 0,51 prom. O visai netrukus nemalonumų susilaukė ir „Kia“ vairuotojas. Jam taip pat buvo nustatytas lengvas girtumas – 0,71 prom.

Trys neblaivios paspirtukininkės

Kol vieni pareigūnai dirbo V. Kudirkos g., kiti stebėjo Gedimino pr. Kelių policininkai pastebėjo gatve vingiuojančias keturias paspirtukininkes, merginos sukėlė įtarimų, todėl buvo patikrintos.

Trys paspirtukininkės buvo neblaivios, nustatyti lengvi girtumai: 0,44, 0,47 ir 0,57 prom.

Merginos buvo gerai nusiteikusios, pasakojo, kad namuose išgėrė, nusprendė eiti į kubą, beeinant sugalvojo, kad galima ir greičiau judėti, todėl pasiėmė paspirtukus, o jau netoli tikslo jas pričiupo policininkai.

Studenčių kelionė linksmintis kiekvienai kainuos dar po 80 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją