Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) praneša, kad avarija įvyko antradienį, apie 11 val.

Susidūrė lengvieji automobiliai „VW Caddy“ ir „Škoda Yeti“. Nukentėjo 4 žmonės, prispaustų nebuvo. Iš automobilio „VW Caddy“ negalėjo išlipti moteris.

Panaudoję gelbėjimo įrangą, ugniagesiai iš automobilio išlaisvino nukentėjusią moterį, ji perduota medikams.

Gelbėtojai padėjo įkelti į medikų automobilius vyrą ir moterį, važiavusius automobiliu „Škoda Yeti“. Abu buvo sąmoningi.

Papildyta:

Šiaulių apskrities policija patikslino, kad avarija įvyko kelyje Raseiniai-Tytuvėnai-Radviliškis, prie Katauskių kaimo.

„VW Caddy“ vairavo 60 metų vyras. Su juo kartu keleivio vietoje važiavo 40 metų moteris. Automobilį „Škoda Yeti“ vairavo 64 metų vyras, su juo kartu važiavo jo 57 metų žmona.

Abu vairuotojai blaivūs. Pirminiais įvykį mačiusių liudytojų duomenimis, automobiliai susidūrė, kai „VW Caddy“ vairuotojas dėl slidžios kelio dangos nesuvaldė automobilio ir įvažiavo į priešingo eismo juostą.

Raseinių r. gyvenantis „Škoda Yeti“ vairuotojas dėl kojos šlaunikaulio skeveldrinio lūžio gydomas Raseinių ligoninėje, jo žmonai diagnozuota politrauma, ji gydoma LSMU Kauno klinikose.

Šiauliuose gyvenantis „VW Caddy“ vairuotojas dėl šonkaulių lūžimų ir trauminio pneumatorakso gydomas Raseinių ligoninės chirurgijos skyriuje, keleivei, taip pat šiaulietei, diagnozuota politrauma. Ji gydoma LSMU Kauno klinikose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją