Šalčininkų rajone susidūrė trys automobiliai, sužalotas vairuotojas. Vilniaus apskrities policijos duomenimis, avarija įvyko 6 val. 38 min.

Šalčininkų rajone, Ažulomio kaime, prie posūkio į Jackonis, automobilis „Toyota“ susidūrė su dviem automobiliais „Volkswagen“.

Nukentėjo vieną iš automobilių vairavęs 62-ejų vyras. Dėl kaulų lūžių jis paguldytas į ligoninę.

Apie 9 val. 20 min. avarija įvyko magistralėje A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda. 82 km, netoli Rumšiškių, automobilis „VW Golf“ nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Vairuotoja (gim. 2003 m.) ir keleivė (gim. 2003 m.) nuvežtos į ligoninę.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, iki vidudienio ugniagesiai gavo 5 pranešimus apie eismo nelaimes.

9 val. 58 min. į pratybas važiuojantys Šiaulių ugniagesiai Lakūnų g. ir Aerouosto g. sankirtoje pamatė į griovį nuslydusį automobilį „Ford Fiesta“. Gelbėtojai automobilį ištraukė.

9 val. 48 min. kelio A5 Marijampolė–Kaunas 66 km automobilis atsitrenkė į atitvarus.

10 val. 43 min. kelio A1 atkarpoje Vilnius–Kaunas 65 km ties Žiežmariais automobilis nuvažiavo nuo kelio į griovį.

10 val. 53 min. kelio A1 atkarpoje Kaunas–Klaipėda 156 km taip pat į atitvarus atsitrenkė automobilis.

11 val. 04 min. kelio A1 atkarpoje Klaipėda–Kaunas automobilis BMW nuslydo į griovį.

Eismoinfo.lt rytą pranešė, kad šiaurės, vidurio, pietryčių ir rytų Lietuvoje valstybinės reikšmės kelių dangos drėgnos arba šlapios dėl silpno lietaus arba šlapdribos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną numatomi krituliai, kai kur šiaurės Lietuvoje smarkūs , vyraus šlapdriba ir sniegas.

Tapote įvykio liudininku ar norite pranešti naujieną? Kviečiame rašyti el. paštu pilieciai@delfi.lt