Policijos pareigūnai praneša, kad rugpjūčio 5 d., apie 23.20 val., Palangoje, Birutės g., dalinės apžiūros metu, pas 2001 m. gim. vyrą, kuprinėje rastas sulankstytas popieriaus lapas su augalinės kilmės, galimai narkotine medžiaga.

Jau po vidurnakčio, apie 00.25 val., Palangoje, Vytauto g., dalinės apžiūros metu, pas 1987 m. gim. vyrą, kuprinėje rastas maišelis su augalinės kilmės, galimai narkotine medžiaga.

Apie 01.10 val., Palangoje, Vytauto g., dalinės apžiūros metu, pas 1997 m. gim. vyrą, piniginėje rastas maišelis su milteliais, galimai narkotine medžiaga.

Apie 02.25 val., Palangoje, Vytauto g., dalinės apžiūros metu, pas 2004 m. gim. vyrą, kuprinėje rastas folijos ritinėlis su augalinės kilmės, galimai narkotine medžiaga.

Pradėti tyrimai pagal LR BK 259 str. Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją