Kauno apylinkės teismas praneša, kad suėmimo sankcija A. Ulvidui skirta byloje, kurioje jis yra kaltinamas jaunesnių negu šešiolikos metų asmenų tvirkinimu bei disponavimu pornogrofinio turinio dalykais.

Kauno apylinkės teisme nagrinėjamos dvi baudžiamosios bylos, kuriose A. Ulvidas kaltinamas jaunesnio negu 16 metų asmens tvirkinimu. Vienoje iš bylų nukentėjusiais pripažinti net 25 asmenys.

Kitoje panašaus pobūdžio byloje balandžio mėnesį teismas A. Ulvidą išteisino, paskelbęs, kad nukentėjusios, paklaustos dėl savo amžiaus, melavo, todėl vyras negalėjo žinoti, kad jos yra jaunesnės nei 16 metų.
Ši teismo nutartis yra apskųsta aukštesnės instancijos teismui.

Pernai kovą Kauno apylinkės teismui teisėsauga perdavė dar vieną baudžiamąją bylą, kurioje A. Ulvidas kaltinamas nepilnamečių tvirkinimu. Byloje nukentėjusiaisiais pripažinti 11 asmenų.

A. Ulvidas buvo pabėgęs iš Lietuvos, birželį jis sulaikytas Danijoje. Vyras dėl nepilnamečių tvirkinimo buvo teistas ir anksčiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją