Į Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą net 2 kartus kreipėsi LR pilietis, gyvenantis Didžiojoje Britanijoje, kuris liko nepatenkintas vilnietės prostitutės ne iki galo suteikta paslauga.

Istorija prasidėjo nuo to, kad rugpjūčio 26 dieną 33 metų vyriškis per skelbimų portalą „skelbiu.lt“ susirado laisvo elgesio merginą, teikiančią paslaugas, pas kurią nuvykęs ir užsisakęs paslaugą, liko ja nepatenkintas.

Dėl „vartotojo teisių pažeidimo“ pilietis iškvietė policiją. Vyras aiškino, kad policiją kvietė atlikdamas pilietinę pareigą.

Dėl administracinių nusižengimų pagal Lietuvos respublikos Administracinių nusižengimų kodekso 487 str. (vertimasis prostitucija), tiek paslaugas teikusiai laisvo elgesio moteriai (gim. 1977 m.), kuri policijai gerai žinoma ir praeityje daug kartų bausta už prostituciją, tiek pranešėjui buvo surašyti administracinio nusižengimo protokolai.

Už atlygintinį naudojimąsi prostitucijos paslaugomis vyrui buvo skirta 90 eurų bauda.

Įdomiausia šioje istorijoje, kad „pilietiškas vyriškis“ su paskirta nuobauda sutiko, tačiau antrą kartą kreipėsi į policiją su prašymu patikslinti jo sumokėtą prostitutei pinigų sumą, nurodydamas, kad nesutinka su parodymais, jog sumokėjo ne 20 eurų, kaip nurodyta protokole, bet 80 eurų.

Policija informavo DELFI, kad prašymas šiuo metu nagrinėjamas.