Pranešta, kad šalia „IKI Baltupiai“ parduotuvės esančioje pėsčiųjų perėjoje motociklas partrenkė pėsčiąjį.

Informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Papildyta: Netrukus paaiškėjo, kad motociklas mirtinai sužalojo į kelio važiuojamąją dalį išėjusį pėsčiąjį. Motociklą „Aprilia RSV4“ vairavo 1991 m. gimęs vyras. Žuvusio pėsčiojo asmenybę pareigūnai nustatė ne iš karto, vyras su savimi neturėjo dokumentų. Policijos departamentas penktadienio rytą pranešė, kad žuvo 1985 m. gimęs vyras.

Motociklo vairuotojas sunkios būklės išvežtas į ligoninę.

Dėl eismo įvykio susidarė ilga spūstis, vairuotojai nukreipiami į apvažiuoti įvykio vietą per Baltupių gatvę.

Tikslias avarijos aplinkybes aiškinasi policija. Avariją matę žmonės teigė, kad pėsčiasis į kelią žengęs degant draudžiama šviesoforo signalui.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. (Tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)