Pirminiais duomenimis, vasario 1 d., apie 10.11 val., Kaišiadorių r., Kruonio k., automobilis „Peugeot Partner“, vairuojamas vyro (gim. 1955 m.), atsitrenkė į šalikelėje stovėjusio automobilio „Mercedes Benz 316“ priekabą, kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas blaivus Vilniaus apskr. VPK Elektrėnų r. PK pareigūnas.

Per eismo įvykį nukentėjo automobilio „Peugeot Partner“ vairuotojas, kuris, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad į minimą įvykį reagavo ir ugniagesiai.

Teigiama, kad eismo įvykio metu susidūrė lengvasis automobilis „Peugeot Partner“ ir mikroautobusas „Mercedes Benz“ su tralu, užblokuotas kelias.

Atvykus ugniagesiams, prispaustų žmonių nebuvo. Vienas vairuotojas po medikų apžiūros išvežtas į gydymo įstaigą. Kitas vairuotojas nenukentėjo. Buvo atjungti automobilių akumuliatoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją