Policijos pareigūnų duomenimis, avarija įvyko 8.09 val. Vilniuje, Džiaugsmo gatvėje. Vos įvykus avarijai policijai buvo nurodyta, kad prie ženklo „Naujoji Vilnia“ automobilis partrenkė maždaug 9 metų vaiką.

Netruks paaiškėjo, kad sužalota mergaitė jaunesnė, ji gimusi 2009 metais. Medikų apžiūrima mažametė sakė, kad nejaučia kojų. Ji išvežta į Santariškes.

Atvykus pagalbai paaiškėjo, kad tas pats automobilis partrenkė ir mergaitės mamą, gimusią 1976 m. Ji nuvežta į Lazdynų ligoninę.

Policijos pareigūnai aiškinasi, kodėl automobilio „Toyota Land Cruiser“ vairuotojas M. D., gim. 1993 m., laiku nesustojo ir nepraeido pėsčiųjų.

Avarija įvyko kiek atokiau Džiaugsmo gatvės. Automobilis jau buvo pasukęs į Narutavičiaus gatvę ir suko į Žemosios gatvę. Pirminiais duomenimis, avarijos vietoje pėsčiųjų perėja nepažymėta.

Pareigūnai kiek vėliau gavo iš medikų informaciją, kad abi, mama ir dukrelė, gydomos reanimacijos skyriuose. Moteriai nustatytos pilvo ir krūtinės ląstos traumos, mergaitei - kepenų ir inkstų sumušimai.