Socialiniuose tinkluose žmonės pradėjo dalintis informacija apie dar vieną eismo nelaimę Alytuje – į žiedinės sankryžos atitvarus rėžėsi automobilis. Teigiama, jog nelaimė įvyko Naujojoje gatvėje.

Iš vaizdų matoma, jog smūgis iš ties buvo stiprus, įlinko ne tik atitvarai, buvo nulaužtas apšvietimo stulpas bei kelio ženklas.

Naujienų portalas alytausgidas.lt praneša, jog „Chrysler“ atsitrenkė į „Skubėk lėtai“ žiedinės sankryžos atitvarus, o jo vairuotojas pabėgo.

Mįslingas skambutis tarnyboms

Kaip informavo policija, po eismo įvykio, apie 17.16 val., buvo gautas pranešimas, kad prieš 2 val. pranešėją sumušė 3 nepažįstami asmenys, vienas iš jų pasisavino pranešėjo automobilį „Chrysler“ ir pasišalino.

Pareigūnams nuvykus į nurodytą vietą, pranešėjas nebuvo rastas. Telefonu kalba nerišliai, konkrečios buvimo vietos nenurodo.

Taip pat avariją sukėlęs asmuo nebuvo rastas.

Tai ne pirma eismo nelaimė Alytuje. Apie 12 val. Naujojoje gatvėje stipriai susidūrė automobilis ir motociklas. Abu vairuotojai buvo išgabenti į ligoninę. Apie tai daugiau skaitykite čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)