Antradienį policija informavo, kad sausio 2 d., apie 18 val. 30 min., Varėnos r., Dubičių k., Piliakalnio g., kapinių teritorijoje, rastas mirusio vyro (gim. 1992 m.) kūnas pjautinėmis žaizdomis veide.

Delfi pavyko sužinoti, kad minimas vyras buvo ieškomas, kaip dingęs be žinios.

Pirminiais duomenimis, sausio 1 dieną giminaičiai dėl sutrikusios sveikatos vyrui iškvietė medikus į pagalbą, tačiau belaukiant GPM jis išėjo į lauką parūkyti ir dingo.

Šeima nedelsiant kreipėsi į policijos pareigūnus, buvo vykdoma vyriškio paieška, teigiama, kad buvo pasitelktas ir kinologas su šuniu, tačiau sausio 1 dieną paieškos buvo bevaisės.

Anot policijos, miestelis, kuriame dingo vyras, yra nedidelis, dėl to buvo tikrinamos visos vietos ir sausio 2 d. vakare pareigūnai apsilankė kapinėse, kuriose jis ir buvo rastas negyvas.

Įtariama, kad vyrui sutriko sveikta, jis krito ir veidu trenkėsi į žvakidę, kuri nuo smūgio sudužo ir taip jam supjaustė veidą.

Šiuo metu laukiama ekspertų išvadų.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją