„Aš nuoširdžiai manau, kad turi būti įteikti du MVP titulai. Neįmanoma išrinkti vieno žmogaus po tokio sezono, kokį žaidžia Jamesas ir Russellas. Mes niekuomet nematėme nieko panašaus. Įdomu tai, kad kalbėdami abu jie irgi pažymi, kad kitas kandidatas demonstruoja išskirtinį krepšinį. Bus sunku išrinkti vieną MVP iš dviejų tokių vyrukų“, – penkiskart NBA čempioną K. Bryantą cituoja ABC.

Šį sezoną Oklahomos „Thunder“ lyderis R. Westbrookas yra rezultatyviausias NBA lygos žaidėjas, per rungtynes vidutiniškai pelnantis po 31,3 taško. Taip pat gynėjas jau yra surinkęs 36 trigubus dublius ir nenumaldomai artėja prie visų laikų NBA rekordo, priklausančio Oscarui Robertsonui.

1961-1962 m. tuometinės Sinsinačio „Royals“ ekipos lyderis per sezoną atliko 41 trigubą dublį.

Hjustono „Rockets“ lyderis J. Hardenas rezultatyviausių lygos žaidėjų sąraše užima antrąją vietą – jis vidutiniškai pelno po 29,4 taško.

„Rockets“ Vakarų konferencijos turnyro lentelėje užima trečiąją, o „Thunder“ – šeštąją vietas. Labai realu, kad abi komandos tarpusavyje susirems jau pirmajame atkrintamųjų varžybų etape.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją