Pats metas išsivalyti voratinklius, aptraukusius jūsų lovą!

Sudarykite sąrašą

Pavasaris – puikus metas išbandyti ką nors naujo. Nesvarbu, ar tai būtų skirtingos pozos, ar nauji žaislai, o gal slaptos fantazijos, – eksperimentuodami galite kaip reikiant užsidegti. Tam puikiai pravers sąrašas, taigi čiupkite rašiklį ir pasileiskite plaukus.

Pagalvoję atvirai surašykite, ką norėtumėte išbandyti – gal naują vietą, vaidmenų žaidimų scenarijų ir pan. Užrašę savo fantazijas pasidalinkite jomis su savo antrąja puse. Atvirai pasikalbėkite, kurios idėjos judviem patiktų, o kurios kažkuriam būtų tabu.

Perkelkite sekso žinutes į kitą lygį

Priešingai nei įprasta manyti, preliudija neprasideda miegamajame. Paaštrinkite romantiką siuntinėdami savo partneriui seksualias užuominas. Visą dieną skaitydamas nepadorias jūsų žinutes jis pajus tokią seksualinę įtampą, kad tetrokš vieno – kaip kuo greičiau ją „nuleisti“.

Išsiųskite seksualią žinutę.

Tyrimais nustatyta, kad poros, kurios siuntinėja vienas kitam sekso žinutes, patiria didesnį seksualinį pasitenkinimą nei tos, kurios to nedaro.

Taikykite 10–5–10 intymumo taisyklę

Daugiau nei 75 proc. moterų negali pasiekti orgazmo vien tik įsiskverbimo būdu, todėl preliudija yra labai svarbi, kad padėtų pasiekti finišo tiesiąją.

Ar esate girdėję apie sekso taisyklę 10–5–10? Tai preliudijos technika, skirta stimuliuoti įvairias erogenines zonas visame kūne. Pradėkite nuo dešimties minučių malonumų virš kaklo, pavyzdžiui, bučiuokite ir švelniai krimstelkit ausų kaušelius. Tada penkias minutes skirkite viskam, kas yra tarp kaklo ir bambos. Tyrimai rodo, kad krūtų spenelių stimuliavimas gali labai jaudinti tiek vyrus, tiek moteris. Finale praleiskite geras dešimt minučių apačioje, naudodami rankas, burną ir net žaislus. Mėgaukitės!

Išbandykite tantrinį seksą

Jei nelaimingi esate miegamajame, greičiausiai nesutariate ir už jo ribų. Čia jums gali pasitarnauti tantrinis seksas – jis padeda atkurti ne tik fizinį, bet ir emocinį ryšį.

Pagal šią praktiką pirmenybė teikiama malonumui ir tarpusavio ryšiui. Poros gali sustiprinti savo ryšį žvelgdami vienas kitam į akis, sinchronizuotai kvėpuodami ir apdovanodami vienas kitą sąmoningais prisilietimais.

Išbandykite tantrinį seksą.

Taigi nusirenkite nuogai ir gulėdami šalia partnerio pabandykite praktikuoti šiuos pratimus: lėtai braukite rankomis per partnerio kūną, tačiau tik tiek – atsispirkite lytiniams santykiams. Pakartokite viską iš naujo bent kelias dienas. Tai turėtų iš naujo įžiebti tarp jūsų užgesusią ugnį.

Fantazuokite ir vaidinkite

Nepamirštamus nuotykius žada vaidmenų žaidimai. Taigi imkite ir vienai nakčiai įsijauskite į kito žmogaus kailį.

Nesvarbu, ar pasirinktas vaidmuo būtų seksualios slaugytojos, drąsaus ugniagesio ar paslaptingo šnipo, jūsų seksualiniam gyvenimui tai gali suteikti tikro jaudulio. O taip yra dėl to, kad įsijautę į kitą personažą galite drąsiau pasidalyti savo vidiniais troškimais. Tai gali padėti geriau suprasti vienas kito norus ir padidinti intymumo lygį.

Susitvarkykite viršutinį stalčių

Jeigu jūsų komoda pilna močiutiškų apatinių, metas atsinaujinti. Patogias medvilnines kelnaites pakeiskite viliojančiomis nėriniuotomis, kurios prikaustytų partnerio žvilgsnį.

Įsigykite naujų apatinių.

O kartu su apatiniais stalčiaus turinį pagyvinkite sekso žaisliukais. Šiais laikais pasirinkimas toks platus – kiekvienas gali rasti kažką, kas įpūstų naujų vėjų miegamajame.

Papildykite šaldytuvą

Atnaujinkite ne tik stalčių turinį. Jeigu norite pakelti savo lytinį potraukį, pirmiausia turėsite iš pagrindų atnaujinti savo šaldytuvą. Pripildykite jį daugybe afrodiziakų, pavyzdžiui, jūros gėrybėmis, kariu, braškėmis ir kt.

Tyrimai rodo, kad poros, kurios du kartus per savaitę valgo jūros gėrybes, turi daugiau lytinių santykių nei tos, kurios jų nevalgo. Be to, jūros gėrybėse gausu cinko, kuris labai svarbus vyrų seksualinei sveikatai ir padeda išvengti erekcijos sutrikimų.

Įsigykite naują patalynę

Nors puikiam seksui lova nėra būtina, miegamasis vis dar yra populiariausia vieta, kur žmonės mylisi.

Aplinka mus irgi gali atitinkamai nuteikti, taigi imkite ir šiek tiek pasistenkite. Įsigykite naują patalynę, kuri pakurstytų judviejų aistrą. Atsisakykite medvilnės ir rinkitės šilko arba bambuko paklodes, kurios yra labai minkštos ir atrodo itin prabangiai. Jei patalynė bus raudonos – aistrą kaitinančios spalvos, dar geriau!

Pasimylėkite duše

Na, o kai naujos paklodės išbandytos, metas malonumus perkelti kitur. Bendras dušas – puikus būdas taupyti laiką ir vandenį.

Pasimylėkite duše.

Glamonėkitės ir mylėkitės per jūsų kūnus tekant vandeniui. Tai garantuotai įkaitins judu abu, tik nepamirškite neslidaus kilimėlio!