„Taip, kad gyvenčiau viena, be santykių, tai tikriausiai dabar pirmas kartas. Smagu labai, – neslepia pašnekovė. – Pripranti, ir nėr blogai, galiu pasakyt. Tikrai vertinu savo laisvę ir nepriklausomybę. O kad man kas siūlytų ir žadėtų aukso kalnus, tai jau seniai ne apie mane. Niekada ir nebuvo iš tikrųjų“, – itin atvirame interviu priešais kameras pasakojo žinoma moteris.

O išgarsėjo Monika dar būdama moksleivė. Kai ją viešai prie šono glaudė tuo metu žinomas politikas Andrius Šedžius. Ir nors pora skyrėsi su skandalais, nesutarė dėl alimentų, Monika neslepia – norėtų dar kartą ištekėti, o ir mažasis Gabrielius apie broliuką pasvajoja. Juk jau turi dvi mažas sesutes.

 Monika Kvietkutė

„Jis iš viso keturias seses turi, bet taip, dvi mažas. Tai sakė, sesių nebenori, dėl to ir prašo brolio, – sako Monika, kurios balso tonas pasikeičia, kai išgirsta klausimą, kaip gi ji sutaria su dabartine Andriaus Šedžiaus mylimąja Erdvile. – Sūnus retai būna pas juos pastaruoju metu. Esam turėję tokių nesutarimų... niekaip nesutariam iš tikrųjų. Dauguma nustemba – oi, čia prieš tai maloniai bendravai ir visa kita.

 Monika Kvietkutė

Taip, aš maloniai bendravau, vien todėl, kad yra vaikas, bet aš nesu atsakinga už kitus ir kaip jie reaguoja į kažkokias išgalvotas situacijas. Ji tiesiog niekada man nebuvo draugė, stengiausi palaikyti tą gražų ryšį vien dėl vaiko, bet neužtenka vienai norėti.

 Monika Kvietkutė

Nežinau, na dar gal ateis laikas, vis tiek sako – kiekvienas mes bręstame skirtingu metu“, – sako šiaulietė.

O paklausta, ar nebejaučia nuoskaudos, kad dabartinė jos buvusio vyro mylimoji, kaip anksčiau viešai teigė Monika, atsikraustė gyventi vos po poros mėnesių Monikai išsikrausčius iš namų, atsako paprastai: „Aš niekada tos didelės nuoskaudos nejutau. Gal buvo toks šokas, nes buvo teigiama vienaip, kad vos ne aš čia pati išėjau ir t.t. Kad ten yra tiesiog nuoširdus žmogus, o aš esu kalta. Ir po dviejų mėnesių atsikrausto kita, į mūsų bendrus namus, tai tuo metu gal buvo daug visokių momentų“.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.