Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad „Fitbit Blaze“ laikrodis į rinką įžengia su šūkiu – „Fitneso laikrodis, kuris yra toks pat stilingas, koks ir išmanus“.

„Blaze“ – dėmesys sportui

Spalvotame jutiminiame ekrane, kaip jau įprasta išmaniesiems laikrodžiams, galima matyti įeinančius skambučius, informaciją apie gautas žinutes, kalendoriaus įrašus, valdyti muzikos grotuvą, žadintuvą. O pats įrenginys bene labiausiai nuo kitų išmaniųjų laikrodžių skiriasi tuo, jog bene labiausiai gali atitikti fiziškai aktyvių žmonių poreikius – skaičiuoja nueitus žingsnius, matuoja įveiktą atstumą, sudegintas kalorijas, pulsą, fiziniam aktyvumui skirtą laiką ir nuolat skatina daugiau judėti.

Ir nors čia nėra integruotos GPS nustatymo funkcijos, tačiau „Blaze“ galima sujungti su išmaniuoju telefonu bei jame stebėti savo įveiktą maršrutą, laiką ir kitą statistiką.

Laikrodyje galima pasirinkti norimą sporto rūšį (bėgimą, važiavimą dviračiu, kardio treniruotes ir pan.) bei stebėti statistiką tiek realiu laiku, tiek po treniruotės.

„Lyginant su ankstesniais modeliais šis „Fitbit Blaze“ didžiausią pažangą padarė dėka SmartTrack™ technologijos, kuri geba atpažinti sporto šaką ar treniruočių rūšį, todėl net neatlikus nustatymo veiksmų, „Blaze“ fiksuoja reikiamą fizinę veiklą, – sako GPS.LT atstovas Mykolas Treigys.

Išvaizda ir baterija

Be paties laikrodžio komplekte yra ir USB kroviklis su specialiai „Blaze“ pritaikyta jungtimi. Įrenginio baterija geba tarnauti apie penkias dienas. Naujausias fizinio aktyvumo apyrankių gamintojo „Fitbit“ produktas „Blaze“ yra stilingo dizaino, o jo apyrankės – lengvai keičiamos.

Gamintojais šį kartą labai daug dėmesio skyrė tam, kad kiekvienas galėtų pasirinkti sau tinkamą. Siūloma įsigyti įvairių spalvų gumines, odines ar metalines apyrankes.

Nors „Fitbit Blaze“ gal ir nepretenduoja tapti išmaniųjų laikrodžių rinkos lyderiu, tačiau gamintojas „Fitbit“ žengia tik pirmuosius žingsnius šioje rinkoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)