Atsiųstame spaudos pranešime, kuriame pateikiami duomenys, tvirtinama, kad turėti gerą interneto ryšį svarbu ne tik namuose ar biure, bet ir apsistojus viešbučiuose keliaujant ar verslo išvykų metu.

Lietuvoje WiFi kokybė išmatuota penkiasdešimtyje viešbučių, o visame pasaulyje – daugiau nei 1200 apgyvendinimo įstaigų. Didžiausias – beveik 60 Mbps atsisiuntimo greitis – užfiksuotas viešbutyje „DoReMi“ Vilniuje. Tuo tarpu vidutinis visų Lietuvos viešbučių atsisiuntimo greitis siekia 19 Mbps, išsiuntimo greitis – beveik 15 Mbps, o klientų pasitenkinimo lygis yra 6,23 balai iš 10.

Vienas iš „Rotten WiFi“ startuolio įkūrėjų Paulius Lazauskas pabrėžė, kad nemokamas interneto ryšys dažnai būna vienas svarbiausių kriterijų renkantis viešbutį. „Šiais laikais beveik visos apgyvendinimo įstaigos gali pasiūlyti interneto paslaugas, tačiau čia iškyla kokybės klausimas”, - sakė P.Lazauskas.

Lietuvių sukurtas startuolis „Rotten WiFi” leidžia vieno mygtuko paspaudimu įvertinti bevielio ir 3G/4G interneto ryšio techninį greitį bei suteikia vartotojams galimybę išreikšti savo nuomonę apie teikiamą paslaugą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)