Gamintojai „Marshall London“ naujovę pristato kaip išmanųjį telefoną su ištisa kišenėje telpančia muzikos įrašų studija. Nuo kitų telefonų jis skiriasi pirmiausia tuo, kad turi dvigubą ausinių jungtį. Tai leidžia keliems žmonėms vienu metu klausytis muzikos ar žiūrėti filmą. O mėgstantiems tai daryti garsiai, pravers dvi galingos telefono priekyje įmontuotos garso kolonėlės.

„Pirmasis „Marshall“ telefonas kurtas galvojant apie „Spotify“ kartos“ žmones. Jie įpratę, kad muzika juos lydėtų kiekviename žingsnyje, o garso kokybei kelia itin aukštus reikalavimus. Tai žingsnis išmaniųjų telefonų specializacijos link – daliai vartotojų nebepakanka universalaus prietaiso funkcijų ar kokybės, todėl daugėja įrenginių su ypatingais „talentais“. Ateityje laimės tie gamintojai, kurie įsigilins į atskirų auditorijų poreikius bei viename prietaise pasiūlys ir telefoną, ir kitą joms svarbų „įrankį““, – sako „Omnitel“ Verslo vystymo skyriaus privatiems klientams vadovas Povilas Dapkevičius.

Pirmajame „Marshall“, kurio vardas jau pusšimtį metų siejamas su aukščiausios kokybės garsu, telefone taip pat įmontuotas dvigubas mikrofonas, gebantis įrašyti puikios kokybės garsą net ir atviroje, triukšmingoje vietoje. Garso atkūrimo funkcijos telefone valdomos liečiamu ekranu ir šone esančiu ratuku, kuris suteikia greitą prieigą prie garso kontrolės. Specialiai muzikai skirtas „M“ mygtukas leidžia ją nuolat kontroliuoti, nors tuo pat metu telefonu gali būti naudojamasi ir visiškai kitais tikslais.

„Marshall London“ telefone įmontuota „Cirrus Logic WM8281b“ garso plokštė tarnauja kaip atskiras procesorius muzikai. Tai reiškia, kad FLAC ar net MP3 formato muzika čia skambės nepalyginamai geriau nei per bet kurį kitą telefoną.

Telefonas, kaip ir visi kiti „Marshall“ produktai, tokie kaip garso stiprintuvas, kolonėlės ar ausinės, turi vieną ir tą patį puikiai atpažįstamą geną – lenktas formas, juodą matinį paviršių ir žalvario spalvos detales.

Pirmasis „Marshall“ telefonas su integruota muzikos studija yra 9,8 mm storio ir sveria 145 g. Jis turi 8 megapikselių kamerą ir keičiamą 2500 mAh Li-Ion bateriją. Viduje integruota 16GB atmintis, yra „micro SD“ lizdas, suteikiantis galimybę atmintį praplėsti iki 64 GB. Šis modelis turi 4.7 colio (11.9 cm) „IPS HD 720P“ ekraną, du garsiakalbius ir tiek pat mikrofonų.

Pasaulinėje rinkoje „Marshall London“ pasirodys rugpjūčio viduryje. „Omnitel“ telefonais prekiauti pradės rugsėjo pradžioje, o išankstiniai užsakymai bendrovės svetainėje priimami jau dabar.

Anot bendrovės atstovo spaudai, telefono kaina bus panaši, kaip ir kitur Europoje. Oficiali „Marshall“ svetainė šiuos telefonus siūlo iš anksto užsisakyti už 550 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)