Trumpa konferencijos suvestinė: daugiau nei 4000 dalyvių, daugiau nei 130 pranešėjų. Ir, deja, skaudžiai aptrupėjęs pranešėjų sąrašas: dėl sveikatos problemų savo dalyvavimą atšaukė pagrindinis konferencijos pranešėjas, pirmojo MP3 grotuvo kūrėjas Nathanas Schulhofas bei „Spiegel Online“ vadovė Katharina Borchert, t trečiadienio vakarą organizatorius pasiekė žinia, kad į autoavariją pateko bei buvo stipriai sužalotas vienas gerbiamiausių pasaulinės žaidimų pramonės atstovų Peteris Molyneux, kurį žaidimų mėgėjai turėtų pažinoti kaip „Dungeon Keeper“, „Black & White“, „Populous“ žaidimų kūrėją.

„Verslios Lietuvos“ verslumo departamento direktorius Dovydas Varkulevičius tikina, kad ši konferencija – puiki vieta idėjoms susitikti pinigus. Šiemet startuolių mugėje bus galima sutikti net 40 veiklą pradedančių organizacijų, dar 33 dalyvaus vadinamajame „pitch challenge“ – trumpame savo veiklos pristatyme bandant sužavėti investuotojus, suplanuota net 219 susitikimų tarp startuolių ir investuotojų, kurių į šią konferenciją atvyko iš tiesų gausus būrys – net 30 investicinių bendrovių atstovų. D. Varkulevičius pasidžiaugė, kad šiemet startuoliai pristatys ne tik programėles, bet ir realius fizinius produktus.

Šių metų konferencijos naujovė – aukščiausio lygio kompanijų ir IT padalinių vadovams skirtas renginys „Teo Business Summit @ LOGIN“, kurio metu, bendrovės „Teo“ vadovo Kęstučio Šliužo teigimu, vadovams bus glaustai perteikta esminė pranešimų informacija, tokiu būdu suteikiant šiems vadovams daugiau laiko daryti tai, kas konferencijoje yra svarbiausia – ieškoti naujų ryšių, užmegzti naujus kontaktus.

Nereikėtų užmiršti ir pasiteisinusio pernykščio eksperimento „Login Game Fest“, šiemet įsitvirtinusio progreso konferencijoje. Šioje konrefencijos dalyje savo sugebėjimus ir naujausius kūrinius demonstruos Lietuvoje sparčiai stiprėjanti žaidimų pramonė, o taip pat bus aptariama, kokios virtualios pramogos mūsų lauks ateityje.

Konferencijos vadovės Ievos Dirvonskaitės teigimu, nors „Login 2015“ dar vos prasideda, jau pusę metų aktyviai ruošiamasi ir jubiliejinei „Login 2016“ konferencijai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)