Pačiupinėti telefonus ryšio operatorių stenduose bus galima nemokamai. O štai norint juos įsigyti teks pakloti ganėtinai nemenką sumą – nuo maždaug 699 eurų už „plokščią“ telefoną su 32 GB vidinės atminties iki 1049 eurų už „lenktą“ telefoną su 128 GB vidine atmintimi. Tikėtina, kad kainas šiek tiek pakoreguos operatorių tarpusavio konkurencija – tikriausiai nesunku atspėti, kuris operatorius gali pasiūlyti 1 euru mažesnes įrenginių kainas.

Tiesa, telefonus žurnalistams demonstravęs Audrius Granickas teigė, kad įrenginių su 128 GB atmintimi Lietuvoje teks palaukti ilgėliau. Taip pat ne nuo pirmos oficialios prekybos dienos bus galima įsigyti ir išskirtinių korpuso spalvų įrenginius – smaragdo žalumo (tik „Edge“ versijai) topazo mėlynumo (tik standartinei versijai). Bet jeigu balta, auksinė arba juoda (tinkamai apšvietus pasikeičianti į mėlyną) nugarėlės spalva jus tenkina – tokias prekybos rasite nuo pat balandžio 17.

Patys nekantriausi telefonus gali užsisakyti jau šiandien. „Omnitel“ žada, kad iš anksto užsakytus telefonus pirkėjams jų nurodytu adresu pristatys dar balandžio 2 dieną.

„Samsung“ tikisi, kad šie telefonai bus itin populiarūs – jie nuo ankstesnės versijos, S5, skiriasi kur kas labiau nei S5 skyrėsi nuo S4.

Skirtumų galima pastebėti ne tik ekrano lenktume. Tai yra pirmieji „Samsung“ flagmanai su nekeičiama stikline nugarėle ir aliuminio rėmeliu. Įmonės atstovas tikino, kad ir priekinio, ir galinio stiklo sudužimo tikimybė krentant yra gerokai mažesnė nei kitų telefonų – ekraną ir nugarėlę saugo smarkiai patobulintas „Corning Gorilla Glass 4“ stiklas. O jeigu jau nelaimė visgi įvyks, vartotojams siūlomas nemokamas metus galiojantis draudimas: pirmą kartą sudužusį stiklą galima pasikeisti už 30 eurų, antrą – už 50.

Be to, jau dabar pasirodantys našumo bandymai rodo, kad „Galaxy S6“ yra neprilygstamas našumo testuose, o „Galaxy S6“ ir „Apple iPhone 6“ kamerų palyginimą atlikę „Android Authority“ ekspertai taip pat buvo labiau patenkinti korėjiečių gaminio sugebėjimais.

Savaime suprantama, telefonai yra pritaikyti darbui pačiuose moderniausiuose mobiliojo ryšio tinkluose – juose esanti „LTE Cat.6“ technologija leidžia duomenis siųstis maksimalia 300 Mbps sparta, teoriškai pasiekiama 4G+ („LTE Advanced“) tinkluose, kuriuos vysto visi trys Lietuvos ryšio operatoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)