„Facebook“ nustatymuose nerasite jokios galimybės atsisakyti tokio informavimo – jūsų pašnekovas visada žinos ne tik ar perskaitėte jų žinutę, bet ir kada tai padarėte, minučių tikslumu (arba dienų, jeigu pats pašnekovas pokalbio langą atsidarys po ilgo laiko).

Būkime atviri: kartais norisi turėti galimybę pasiteisinti, kad žinutės tiesiog nepastebėjote. Bet tas „Seen“ štampas negailestingai tokią pasiteisinimo galimybę sunaikina, rašo lifehacker.com.

Bet ten, kur „Facebook“ padėti nenori, galima ieškoti pagalbos iš šalies.

Pavyzdžiui, jeigu internete nardote naudodami „Google Chrome“ naršyklę, galite įsidiegti „Facebook Unseen“ įskiepį – jį naudotojai vertina labai palankai. Įskiepis suteikia galimybę rankiniu būdu bet kurią žinutę pažymėti kaip perskaitytą ar neperskaitytą.

Mažiau pasirinkimo laisvės suteikia „Facebook“ programėlė „Unseen“ - ją įdiegus prie jokios žinutės nebus rašoma, kad ji perskaityta.

Mobiliosios „Facebook“ versijos naudotojams žiupsnį anonimiškumo suteikiančių programėlių taip pat esama: „Privy Chat“ „Android“ sistemoje, „Unread“ „iPhone“ telefonams.

„Windows Mobile“ sistemų naudotojus belieka užjausti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)